Τζώνυ Θεοδωρίδης για υπόθεση Λιγνάδη: Θέλω να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία

Την άποψή του για τους κακοποιητές επανέλαβε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Τσολάκη και το OPEN Weekend.

Ο ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και την υπόθεση Λιγνάδη και τόνισε ότι χρειάζεται η παραδειγματική τιμωρία των θυτών, όποιοι και να είναι αυτοί.

«Δεν μου αρέσει να την παρακολουθώ γιατί δεν μου αρέσει όλη αυτή η ιστορία. Με μεγάλη μου λύπη βλέπω όλη αυτήν την κατάσταση και δεν είναι μόνο αυτό το κομμάτι, είναι το κομμάτι που έχει ξυπνήσει ξαφνικά ή το βλέπουμε εμείς ξαφνικά, της βίας. Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί από τη μία πλευρά, αν σε περίπτωση ένας τέτοιος άνθρωπος έπεφτε στα χέρια μου, το έχω ξαναπεί, το έχω δηλώσει, θα έτρωγε ξύλο, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν μπορείς να κακοποιείς μωρά, γυναίκες, είναι κρίμα. Με ποιο δικαίωμα το κάνεις αυτό; Θα ήθελα να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία. Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι, αν είναι πολιτικός ή ηθοποιός. Είναι όλοι άνθρωποι και πρέπει να τιμωρούνται», δήλωσε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν θα μπορούσε να ήταν φίλος μου, αν μου τύχαινε, δεν θα ήταν φίλος μου πια. Να το ήξερα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη μίλαγα ή να μην έπιανα τον ίδιο και να του έλεγα “φιλαράκι κάτσε φρόνιμα”. Δεν νομίζω να έκανα παρέα με έναν τέτοιο άνθρωπο».

«Λεκτική βία μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε. Κι εγώ ο ίδιος μπορεί να μιλήσω άσχημα στο παιδί μου, λεκτική βία είναι να σηκώσω τον τόνο της φωνής μου, αν το πάρεις έτσι. Αυτό σε πρόβες, σε γυρίσματα υπάρχει ένας εκνευρισμός, αλλά δεν πρέπει να ξεπερνάς τα όρια. Δεν μπορείς να προσβάλεις τον άλλον. Σε εμένα δεν έχει συμβεί, τον βρίσκεις τον άνθρωπο για να τα κάνεις αυτά», κατέληξε και στη συνέχεια μίλησε για την προσωπική του ζωή, τη σύζυγο και τα παιδιά του.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ