Σασμός spoiler: Ένα ατύχημα βάζει σε κίνδυνο τη Θοδώρα και όχι μόνο!

 Όλα ανατρέπονται για ακόμη μια φορά. Ένα φρικτό ατύχημα θα είναι αρκετό για να βάλει σε κίνδυνο τη Θοδώρα, αλλά και το μωρό της, στη σειρά Σασμός.

Τη στιγμή που ο Γιώργης της ανακοινώνει πως θέλει να κρατήσουν το μωρό και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, ο πανικός σκορπίζεται ξανά στο σπίτι τους.

Παρόλο που η Θοδώρα έχει αποφασίσει να κάνει έκτρωση, ο Γιώργης τρέχει να την εμποδίσει. Το μωρό αυτό θα φέρει το χαμόγελο που λείπει από τη σχέση αυτή. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να γίνουν ξανά η οικογένεια που ήθελαν τόσο καιρό…

Βέβαια, ο θάνατος του Πετρή δεν ξεχνιέται. Η Θοδώρα θέλει να επανορθώσει για το λάθος που έκανε, θέλει να κάνει τους Σταματάκηδες να πληρώσουν για τον φόνο του Βρουλάκη. Έτσι, ξεκινάει τις έρευνες για το ποιος -τελικά- σκότωσε τον Στεφανή.

 Με τον Μανόλη έρχονται όλο και πιο κοντά. Η στιγμή που θα της αποκαλύψει όλα όσα είδε στο κτήμα εκείνη την ημέρα του φόνου, δεν αργεί. Η Θοδώρα μαθαίνει πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή στη σειρά Σασμός, ένα ατύχημα, όμως, δε την αφήνει να φέρει στο φως τη δικαιοσύνη που αναζητά.

 Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση και τον Ανδρέα Θεοδώρου, λίγο πριν η Θοδώρα πάει στο τμήμα για κατάθεση, θα πέσει από τις σκάλες. Το μωρό της θα μπει σε τεράστιο κίνδυνο και ο τρόμος θα κυριεύσει την οικογένειά της, αλλά και τον Γιώργη. Θα καταφέρει να μιλήσει για τον πραγματικό δολοφόνο, ή ο κίνδυνος θα την κάνει να αναθεωρήσει;

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ