Σασμός: Ο Άγγελος μαθαίνει την αλήθεια και ο πόλεμος με την Καλλιόπη ξεκινά!

Ο Άγγελος μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του και ξεσπάει άσχημα.

Θα καταλάβει πως η Καλλιόπη του είπε οικτρά ψέματα και θα φροντίσει να την εκδικηθεί, με τον δικό του τρόπο. Μετά από έναν άσχημο καυγά που θα έχουν θεία και ανιψιός, η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου. Ο Άγγελος, με τη βοήθεια συμβολαιογράφου, αναγράφεται ως Βρουλάκης, γιος του Μάρκου και της Ανθούλας Σταματάκη. Το χαρτί αυτό παραδίδεται στο σπίτι της Καλλιόπης, με την οργή της να ξεσπά.

Βέβαια, ο Άγγελος δε μένει μόνο στην προσθήκη ονόματος. Διεκδικεί την περιουσία της μητέρας του, θέλοντας να καταστρέψει οικονομικά τους Σταματάκηδες για το κακό που της έκαναν. Η Ανθούλα υπέφερε στα χέρια τους και δε τους αξίζει τίποτα δικό της.

Ένας πόλεμος ατελείωτος ξεκινάει ανάμεσα σε αυτόν και την Καλλιόπη. Μάλιστα, ο Άγγελος δε διστάζει να σταθεί στο πλευρό των Βρουλάκηδων, παίρνοντας το μέρος τους σε αυτή την ιστορία. Φροντίζει την οικογένεια, σα να ήταν ανέκαθεν μέλος της. Η γιαγιά Ειρήνη, η Μαρίνα και η Αργυρώ τον αγκαλιάζουν σφιχτά, σαν δικό τους άνθρωπο.

Αυτά τα βλέπει η Καλλιόπη και εξοργίζεται. Ο ένας της γιος είναι στη φυλακή, ο άλλος την πρόδωσε και ο ανιψιός της ξεκινάει μία μάχη, δίχως τέλος. Ποιο θα είναι το επόμενό της σχέδιο;

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ