Σίσσυ Χρηστίδου: Από χθες δέχομαι κατάρες, φτάνει πια με τον φασισμό των social

Έχει ξεσπάσει σάλος με τη συνέντευξη του Σάκη Ρουβά στην εκπομπή μας. Εμείς δεν είμαστε σε θέση να μιλήσουμε εκ μέρους του Σάκη Ρουβά. Ο ίδιος απάντησε πολύ ξεκάθαρα κατά τη γνώμη μου. Θέλω να πω όμως κάτι σε σχέση με εμένα και ό,τι αφορά εμένα και τις κατάρες που δέχομαι από χθες στα social media. Δεν είναι η πρώτη φορά, έχω εξοικειωθεί. Και στη φάση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή δεν με νοιάζει καθόλου και δεν έχω το ψυχικό σθένος να απαντήσω, δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε μετά τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Δεν θα πάρω συνέντευξη από τον Δημήτρη Λιγνάδη. Αν αποφάσιζα να πάρω συνέντευξη από τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν θα τον έβριζα. Αυτό ήθελα να πω. Αν περιμένατε από μένα να βρίζω τους ανθρώπους που έρχονται για την άποψη που έχουν, δε θα το κάνω. Κακώς το περιμένετε. Θα λέω τη δική μου θέση χωρίς να βρίζω κανέναν, την ώρα που είναι η στιγμή να πω τη θέση μου. Είναι η δική του στιγμή να μιλήσει. Υπερασπίζομαι το δικαίωμα του καθένα να πει τη γνώμη του. Έχει γίνει πολλές φορές να μη φιλοξενήσουμε ανθρώπους τους οποίους δε σεβόμαστε.

Αυτός ο φασισμός των social media είναι πάρα πολύ σκληρός. Εγώ είμαι σε μια φάση που δεν με νοιάζει καθόλου. Οι κατάρες για τα παιδιά και τους καρκίνους… Καλό θα ήταν να ξέρετε τη βαρύτητα αυτών που ξεστομίζετε γιατί αφορούν πάρα πολύ κόσμο στην πραγματικότητα. Αυτό θέλω να πω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ