Ο Φίλιππος Πλιάτσικας σπάει την σιωπή του για τον ντράμερ: Το στομάχι μας ανακατεύτηκε

Από την πρώτη στιγμή, όπως και όλος ο κόσμος, αισθανθήκαμε μεγάλη στεναχώρια και το στομάχι μας είναι ανακατεμένο όλες αυτές τις μέρες….

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, βασικό μέλος του θρυλικού συγκροτήματος Πυξ Λαξ μίλησε για πρώτη φορά για την υπόθεση για τον πρώην ντράμερ του συγκροτήματος, ο οποίος έχει καταδικαστεί για αποπλάνηση ανήλικης και ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με τον Γιώργο Γιαννόπουλο, στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα του Star.

Όπως τόνισε ο Φίλιππος Πλιάτσικας, δεν θα πρέπει η άγνωστη ζωή του ντράμερ και όλα όσα έκανε να ταυτιστούν ούτε με τα τραγούδια των Πυξ Λαξ που έχουν αφήσει ιστορία, ούτε με τους χαρακτήρες των μελών που είναι μουσικοί αλλά πάνω απ’ όλα άνθρωποι και γονείς.

«Από την πρώτη στιγμή, όπως και όλος ο κόσμος, αισθανθήκαμε μεγάλη στεναχώρια και το στομάχι μας είναι ανακατεμένο όλες αυτές τις μέρες. Αυτό είναι σε ανθρώπινο επίπεδο. Από εκεί και πέρα, όποιος “άρρωστος του πληκτρολογίου” θέλει να συνδέσει αυτή την μπάντα με μια τόσο ειδεχθή πράξη θα μας βρει απέναντι.

Στο τέλος δεν μπορεί να κοιτάμε τον υδραυλικό, τον πρώην συνεργάτη και τον κηπουρό για να δούμε τι μπορεί να κάνει στο μέλλον. Δεν μπορούμε να μπούμε σε μια τέτοια τρέλα. Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει για αυτό. Και τελειώνει εδώ αυτή η ιστορία», ανέφερε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ