Μαριάντα Πιερίδη: Ήθελε να πάρω το μεροκάματο μόνη μου από την τσέπη του, έγινε χαμός

Μου έφερε το μεροκάματό μου ο επιχειρηματίας και ήθελε να το πάρω από την τσέπη του μόνη μου, έγινε χαμός στο καμαρίνι….

 Κάποια στιγμή, ένας διευθυντής μεγάλης δισκογραφικής μου πρότεινε να πάμε για φαγητό. Αρνήθηκα και μου είπε πως δεν θα κάνω καριέρα στο τραγούδι…

Συνέντευξη παραχώρησε η Μαριάντα Πιερίδη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις άσχημες συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει, την αποχώρησή της από τον χώρο του τραγουδιού, αλλά και τα παιδικά της χρόνια.

 Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αρχικά, αναφέρθηκε στο #metoo.

 «Υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές και στον χώρο του τραγουδιού. Το #metoo δεν εκδηλώθηκε στον χώρο του τραγουδιού, γιατί είναι δύσκολο να τα βάλεις με τη νύχτα. Κάποια στιγμή, ένας διευθυντής μεγάλης δισκογραφικής μου πρότεινε να πάμε για φαγητό. Αρνήθηκα και μου είπε πως δεν θα κάνω καριέρα στο τραγούδι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην «έξοδό» της από τη μουσική σκηνή.

«Τη μόνη φορά που με είδε ο σύζυγός μου στο μαγαζί, που τραγουδούσα, ήταν κι η τελευταία μου μέρα στο τραγούδι. Μου έφερε το μεροκάματό μου ο επιχειρηματίας και ήθελε να το πάρω από την τσέπη του μόνη μου, έγινε χαμός στο καμαρίνι. Από τότε, σταμάτησα», δήλωσε, ενώ συμπλήρωσε πως σε άλλο μαγαζί που τραγουδούσε, είχε κρύψει στη ντουλάπα της μία κοπέλα, επειδή την έψαχνε ο επιχειρηματίας.

Όσο για τον «πόλεμο», που της έχουν κάνει οι συνάδελφοί της, η Μαριάντα Πιερίδη δήλωσε: «Έχω προδοθεί πολλές φορές στη δουλειά. Μου έχουν χαμηλώσει και το μικρόφωνο, από κόμπλεξ. Δεν μπορούσα να μιλήσω, γιατί ο καλλιτέχνης που μου το χαμήλωνε, είχε σχέσεις με τους ανθρώπους της επιχείρησης. Κάποια στιγμή, έδωσα το χαμηλωμένο μου μικρόφωνο σε μία καλεσμένη τραγουδίστρια. Με έβριζε την άλλη μέρα, νόμιζε ότι το έκανα επίτηδες».

Τέλος, για τα παιδικά της χρόνια, η Μαριάντα Πιερίδη είπε: «Μεγάλωσα με στερήσεις, γιατί ήρθαμε πρόσφυγες από την Κύπρο. Από μικρή δούλευα και πήγαινε παράλληλα σε ωδείο. Ό,τι κατάφερα στη ζωή μου, το κατάφερα μόνη μου, όταν ήρθαμε απ’ την Κύπρο, δεν είχαμε ούτε να φάμε».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ