Ανδρέας Μικρούτσικος για Ρουβά: Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος των ανομημάτων δεν έχω ξαναδεί

Ο Λιγνάδης δημιούργησε μία κόλαση, το θέμα είναι πολύ μεγάλο, η τεχνολογία έχει προχωρήσει. Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος των ανομημάτων δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Έχω δει να ξεπλένονται έξυπνα, εδώ όμως είναι ασύστολο το πλυντήριο του Λιγνάδη…

Τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη που προκάλεσαν αντιδράσεις σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σχετικά με τις δηλώσεις του τοποθετήθηκε αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου. Συγκεκριμένα, είπε: Θλίψη και απογοήτευση. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος, που είναι και πατέρας τεσσάρων παιδιών, εξισώνει τους τοξικομανείς με τους παιδεραστές και την συγκεκριμένη στιγμή, πάει να στηρίξει τον Λιγνάδη. Μου φαίνεται αδιανόητο. Όλα του τα επιχειρήματα ήταν λάθος. Το μόνο σωστό που είπε ήταν αυτό για το τεκμήριο της αθωότητας.

Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατέθεσε και την δική του άποψη επί του θέματος. Όπως είπε, το λάθος του Σάκη Ρουβά, ξεκινάει από την φράση «ο Λιγνάδης βρίσκεται σε μία κόλαση».

«Ο Λιγνάδης δημιούργησε μία κόλαση, το θέμα είναι πολύ μεγάλο, η τεχνολογία έχει προχωρήσει. Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος των ανομημάτων δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Έχω δει να ξεπλένονται έξυπνα, εδώ όμως είναι ασύστολο το πλυντήριο του Λιγνάδη. Το τεκμήριο της αθωότητας υπάρχει, αλλά τότε υπάρχει και για τους φονιάδες της Θεσσαλονίκης και παντού. Δεν σημαίνει πως δεν βλέπουμε την υπόθεση και δεν καταδικάζουμε. Προσέξτε. Μιλάμε για την “Ιερή Αγελάδα” των Μέσων Ενημέρωσης και των συμφερόντων. Αυτός είναι ο Σάκης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ