Κορονοϊός: Χωρίς μάσκες στη Disney World οι εμβολιασμένοι επισκέπτες

Η Disney World σχεδιάζει να καταστήσει από αύριο προαιρετική τη χρήση μάσκας από τους πλήρως εμβολιασμένους επισκέπτες, όπως αναφέρει στην επικαιροποιημένη ιστοσελίδα της, αντιστρέφοντας μια πολιτική που είχε υιοθετήσει στα μέσα του 2021.
Η χαλάρωση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας αποφασίστηκε μετά την ανάλογη απόφαση του θεματικού πάρκου και συγκροτήματος θερέτρων ψυχαγωγίας Universal Orlando Resort και της αμερικανικής εταιρείας κρουαζιέρας Norwegian Cruise Line.Η Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα, την οποία διαχειρίζεται η Walt Disney Co, ανακοίνωσε ότι αναμένει από τους επισκέπτες της που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι να φορούν μάσκα σε όλους τους κλειστούς χώρους, ανάμεσά τους και στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Ντίσνεϊλαντ της Καλιφόρνιας αναφέρει ότι οι μάσκες είναι απαραίτητες για τους ανεμβολίαστους επισκέπτες σε όλους τους κλειστούς χώρους, ενώ στους εξωτερικούς είναι προαιρετική.

Οι Disney World και Disneyland ανακοίνωσαν αμφότερες ότι οι μάσκες θα εξακολουθήσουν να είναι απαραίτητες σε συγκεκριμένους κλειστούς χώρους, περιλαμβανομένων των μέσων μεταφοράς.

ΑΠΕ ΜΠΕ 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ