Μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το Enter Media Group και το Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας Ιωάννη Κουβελάκη για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το Enter Media Group ( Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.gr – EnterMessinia TV )  και το Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας Ιωάννη Κουβελάκη για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.
Δήλωσε συμμετοχή και διεκδίκησε ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΚΟΛΙΕ 14 ΚΑΡΑΤΙΩΝ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΕΤΡΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑ.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον διαγωνισμό είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ στο 27210-91704 σε όλες τις live εκπομπές του Έμφασις 91,8 και του Life Fm 88.
Η Κλήρωση θα πραγματοποιηθεί 14 Φεβρουαρίου ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων.

Η επωνυμία «Ιωάννης Κουβελάκης» αποτελεί εγγύηση στον χώρο του κοσμήματος. Ξεκινώντας από το εργαστήριο Αργυροχρυσοχοϊας που βρίσκεται στην πλατεία της Αρχαίας Μεσσήνης το 1992, έχει πλέον εδραιωθεί στις καρδιές όσων αγαπούν το καλό κόσμημα.

Χειροποίητα κοσμήματα, σε αρμονικό συνδυασμό κλασσικών και μοντέρνων γραμμών, εμπνευσμένα από την αρχαία ελληνική και βυζαντινή τέχνη της αργυροχρυσοχοϊας συναντούν δημιουργίες σε χρυσό και ασήμι, μοντέρνα κοσμήματα από λευκόχρυσο, και ωρολόγια, που χαρίζουν τη μοναδική τους λάμψη και το πιο ξεχωριστό ντιζάιν για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας.

Το κατάστημα στην Καλαμάτα βρίσκεται στην Αριστομένους 75, και καλύπτει όλα τα γούστα για εσάς που αγαπάτε τα κοσμήματα και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, με τιμές που πραγματικά εκπλήσσουν.

Εργαστήριο Κοσμημάτων Ιωάννης Κουβελάκης , Αριστομένους 75, Καλαμάτα. 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας  2721086583

Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Εργαστηρίου Αργυροχρυσοχοίας Ιωάννης Κουβελάκης και να δείτε την εκπληκτική ποικιλία, τα υπέροχα σχέδια και τα καταπληκτικά κοσμήματα που σας παρέχει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ