Η Καρδαμύλη στη λίστα του αμερικάνικου ταξιδιωτικού περιοδικού Travel + Leisure

Στη λίστα του αμερικάνικου ταξιδιωτικού περιοδικού Travel + Leisure με τα 25 κορυφαία «μυστικά» μέρη στην Ευρώπη για να επισκεφθεί κανείς το 2022 συμπεριλήφθηκε η Καρδαμύλη.

Τα περισσότερα άγνωστα στο ευρύ κοινό, αποτελούν τον «αντίποδα»- έκπληξη των δημοφιλέστερων προορισμών της κάθε χώρας, προσφέροντας ωστόσο αυθεντικές και μοναδικές εμπειρίες ζωής στους ταξιδιώτες.

Πριν την Καρδαμύλη, στη 10η θέση της λίστας συναντάμε έναν ακόμα ελληνικό προορισμό, τη Φολέγανδρο, με την «εκπρόσωπο» της Μεσσηνιακής Μάνης να βρίσκεται στην 20η.

Σύμφωνα με τους συντάκτες του άρθρου, πρόκειται για έναν προορισμό που τα τελευταία χρόνια «ακούγεται» όλο και περισσότερο, με τους μυημένους ταξιδιώτες να την επιλέγουν για την παραδοσιακή εμπειρία που θα βιώσουν στο μοναδικό σκηνικό της. Παράλληλα, γίνεται λόγος για τις αυθεντικές ελληνικές σαλάτες και το μουσακά στην ταβέρνα της Λέλας, καθώς και για την υπέροχη θέα στο Μεσσηνιακό Κόλπο από το αίθριο του ξενοδοχείου “Elies”. Αξίζει να σημειωθεί πως τις δύο αυτές τοποθεσίες της Ελλάδας το Travel + Leisure τις είχε συμπεριλάβει σε παρεμφερές αφιέρωμα του το 2019.

ΠΗΓΗ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ