Η Χρύσα Κατσαρίνη με την παράσταση “ΚΟΥΒΕΡΤΑ” έρχεται στην Καλαμάτα στις 14/01/2022

Μετά το «Ό,τι πολυτιμότερο έχω», την πρώτη solo Stand Up Comedy παράστασή της, η Χρύσα Κατσαρίνη επιστρέφει στην Αθηναϊκή σκηνή, έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια, με την πιο σκοτεινή,  εξομολογητική και συνάμα ξεκαρδιστική παράσταση που έγραψε μέχρι σήμερα, τραβώντας την “ΚΟΥΒΕΡΤΑ” και βγάζοντας στην φόρα πολλά και διάφορα θέματα.

Τα βάζει με τους ομοφοβικούς, τους σεξιστές και τις ηλίθιες συμβουλές στις γυναίκες για το πώς να μη πέσουν θύματα βιασμού. Γλεντάει τη NASA που ψάχνει κωμικούς για το διάστημα και τους γιατρούς που την εγχείρησαν. Έχει τη λύση για να γλιτώνει κάθε τσακωμό και μία κουβέρτα παραμάσχαλα για να γλιτώνει απ’ όλα τα υπόλοιπα.

Επιχειρεί να μετουσιώσει τις πιο σκοτεινές ιστορίες της ζωής της σε γέλιο και με τον τρόπο αυτό να αποδείξει ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν αστεία και πως ο πιο αποτελεσματικός δρόμος για την κάθαρση, δεν είναι μέσω της τραγωδίας, αλλά μέσω της κωμωδίας.

Κάθε Πέμπτη του Νοεμβρίου (4,11,18,25/11), του Δεκεμβρίου (2,9,16,23,30/12) και του Ιανουαρίου (6,13,20,27/01) στο Θέατρο Αθηναΐς  (Καστοριάς 34, Βοτανικός) και ενδιάμεσα σε επιλεγμένες σκηνές ανα την Ελλάδα. Ένας από τους προορισμούς αυτούς είναι και η Καλαμάτα, την Παρασκευή 14/01 στις 21.30 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ

Πρoπώληση εισιτηρίων στο viva.gr

Παραγωγή: Olympia Culture

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ