Σπύρος Παπαδόπουλος: Είχαμε άλλες τρεις εκπομπές Στην Υγειά μας και μια κυρία μας τις έκοψε

Mια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη. Ανάμεσα σε άλλα ο ηθοποιός μίλησε για τους γάμους του, το τέλος του στην Υγειά μας ρε παιδιά και το πως αντιμετώπισε τον καρκίνο.

‘Ημουν φανατικά εναντίον το γάμου κι έκανα δύο. Ήμουν εναντίον των μακρόβιων σχέσεων κι έκανα 2-3 πολύ μεγάλες, δυνατές και σπουδαίες. Πριν τον γάμο μου με την Αθηνά Τσιλύρα, υπάρχει ακόμα ένας γάμος. Ούτε ξέρω πως παντρευόμουν, γινόταν συνήθως για χατίρια άλλων.. Ο άντρας δεν μπορεί να κρυφτεί όταν του φύγει η ερωτική επιθυμία. Μην φανταστείς ότι υπήρξα πιστός άνθρωπος, προσπαθούσα. Δεν έκανα εύκολα την απιστία, αντιστεκόμουν πολύ. Έπρεπε να είναι κάτι που μου αρέσει τρομερά και μου μουδιάζει το σώμα και τότε έλεγα δεν γίνεται, πρέπει να το κάνω. Δεν έλεγα ότι απάτησα, ήταν κρυφό. Ποτέ δεν γύρισα χωρίς ενοχές πίσω, ήμουν χάλια. Με καταλάβαινα από τα ηλίθια μάτια μου. Αλλά την επόμενη το ξαναέκανα, όχι συχνά είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Προσπαθώ να ακούω την αλήθεια μέσα μου. Ξύπνησα στη Νάξο στις 05:30 κι έγραψα ότι είναι η τελευταία εκπομπή της χρονιάς. Κάποιοι το παρεξήγησαν και νόμιζαν ότι είναι το τελευταίο επεισόδιο κι είχαμε άλλα τρία και μία κυρία μας τα έκοψε. Κυρία καταχρηστικός όρος… δεν προλάβαμε να χαιρετήσουμε. ,,,

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ