Πάνος Νάτσης: Βίντεο λεπτά πριν τη σύγκρουση με το φορτηγό. Τι ερευνούν οι Αρχές

Ένα αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA.
Το βίντεο δείχνει τη μοιραία σύγκρουση της μοτοσυκλέτας του Πάνου Νάτση με φορτηγό, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να χάσει τη ζωή του ακαριαία.

Όπως διακρίνεται, το φορτηγό κινείται σε έναν άδειο δρόμο χωρίς να το εμποδίζει τίποτα, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω συγκρούεται με τη μηχανή του ηθοποιού.

Φίλοι και συνάδελφοι του Πάνου Νάτση βρέθηκαν σήμερα στο σημείο όπου ο νεαρός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή μετά τη φονική σύγκρουση με ένα φορτηγό.
20 λεπτά μετά τις 06.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου και κάμερα ασφαλείας στη συμβολή των οδών Δεληγεώργη και Ζήνωνος καταγραφεί το μοιραίο φορτηγό με το οποίο συγκρούστηκε ο Πάνος Νάτσης να διασχίζει τον δρόμο.

Δευτερόλεπτα μετά, ο νεαρός ηθοποιός θα αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στο κέντρο της Αθήνας.

Στο μικροσκόπιο η ταχύτητα του φορτηγού
Στα βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το MEGA, φαίνεται το φορτηγό να κινείται στον σχεδόν άδειο δρόμο, με τους αστυνομικούς της Τροχαίας Αθηνών να προσπαθούν να διαπιστώσουν ποια ήταν η ταχύτητά του.

Οι κάμερες ασφαλείας έχουν απαθανατίσει το φορτηγό ένα τετράγωνο πριν συγκρουστεί με τη μοτοσικλέτα του Πάνου Νάτση.

Αυτόπτης μάρτυρας ανατρέπει τα δεδομένα
Ο νεαρός ηθοποιός κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Κεραμικού στην οποία υπάρχει πινακίδα του STOΡ που υποχρεώνει τους οδηγούς να παραχωρήσουν προτεραιότητα.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως είδε τον Πανό Νάτση να πατά φρένο όμως λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος έχασε τον έλεγχο πέφτοντας στην άσφαλτο με ταχύτητα, βγαίνοντας χωρίς κανέναν έλεγχο επί της Δεληγεώργη την στιγμή που περνούσε το φορτηγό.

Συντετριμμένοι οι φίλοι του ηθοποιού
Στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή, φίλοι και συνάδελφοι πήγαν να αφήσουν ένα λουλούδι ενώ έγραψαν και μηνύματα αγάπης στον αδικοχαμένο ηθοποιό.

Η Τροχαία Αθηνών αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τη φονική σύγκρουση.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ