Νεογέννητο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στους -12 βαθμούς Κελσίου

Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισε μια γυναίκα στην Αλάσκα, βρίσκοντας ένα μωρό εγκαταλελειμμένο μέσα στο κρύο.
Το νεογέννητο ήταν μέσα σε ένα χαρτόκουτο, τυλιγμένο με κουβέρτες, ενώ δίπλα του είχε ένα γράμμα από την απελπισμένη μητέρα που το άφησε, η οποία έλεγε ότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να το μεγαλώσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, το μωράκι βρέθηκε στις 2 το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, με την θερμοκρασία να είναι στους -12 βαθμούς Κελσίου.

Η γυναίκα το ανακάλυψε όταν άκουσε το κλάμα του και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media ζητώντας πληροφορίες για την μητέρα καθώς πιθανότατα και η ίδια να χρειάζεται βοήθεια.

Μωρό βρέθηκε στον κάδο τουαλέτας αεροσκάφους
Το προσωπικό του αεροδρομίου στον Μαυρίκιο βρήκε ένα νεογέννητο αγοράκι εγκαταλελειμμένο στον κάδο απορριμμάτων της τουαλέτας ενός αεροπλάνου και οι αξιωματικοί του αεροδρομίου έκαναν την ανακάλυψη όταν έλεγξαν το αεροπλάνο για έναν συνήθη τελωνειακό έλεγχο.

Η γυναίκα, που φέρεται να είναι μητέρα του παιδιού, αρχικά αρνήθηκε ότι το αγόρι ήταν δικό της, αλλά υποβλήθηκε σε ιατρική εξέταση που επιβεβαίωσε ότι μόλις είχε γεννήσει. Έφτασε στον Μαυρίκιο με άδεια εργασίας δύο ετών.

Μια 20χρονη από τη Μαδαγασκάρη συνελήφθη ως ύποπτη ότι γέννησε στην πτήση.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ