Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη – Θα καταθέσουν νέοι μάρτυρες

Νέα στοιχεία προέκυψαν στην υπόθεση της Ιωάννας Τούνη, η οποία κατήγγειλε επώνυμα τον άνθρωπο, που όπως υποστηρίζει, ανέβασε και διακίνησε στα social media βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.
Μιλώντας στην εκπομπή Τι Λες Τώρα! οι δικηγόροι των δύο πλευρών αντιπαρατέθηκαν σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Αρχικά, ο Γιάννης Γλύκας, δικηγόρος 35χρονου επιχειρηματία, σημείωσε πως ο πελάτης του δεν αμφισβητεί τη συμμετοχή του στο βίντεο.

Ωστόσο, «με κανέναν τρόπο δε συμμετέχει στην παραγωγή, αναπαραγωγή και μετάδοση του βιντεοληπτικού υλικού. Να μη θεωρούμε ως δεδομένο ότι ξέρει αυτόν που τράβηξε το βίντεο. Πρώτος έκανε μήνυση κατά αγνώστων».

Όπως τονίζει ο κ. Γλύκας, ο 35χρονος που κατηγορεί η Ιωάννα Τούνη δεν γνωρίζει το πρόσωπο που τράβηξε το βίντεο.

Αυτός που τραβούσε είναι εν αγνοία του πελάτη μου. Όταν αντιλήφθηκε ότι τον τραβούσαν βίντεο, σταμάτησε μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Το πρόσωπο που φαίνεται είναι του εντολέα μου όχι της καταγγέλλουσας. Όποιος θέλει να κάνει revenge porn κρύβει το πρόσωπό του.

Ο συνήγορος του 35χρονου αναρωτήθηκε γιατί η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να αποκαλύψει τώρα το όνομα του πελάτη του, για να πάρει την απάντηση από τον δικηγόρο της influencer Αναστάσιο Ντούγκα:

«Είναι δικαίωμα του θύματος να μιλήσει οποιαδήποτε στιγμή αισθάνεται έτοιμο. Θα κατακρίνουμε την κ. Τούνη γιατί βγήκε και μίλησε τώρα; Τώρα βρήκε τη δύναμη. Έχει περάσει δύσκολα όλα αυτά τα χρόνια».

Ο κ. Ντούγκας αποκάλυψε πως πλέον υπάρχουν μάρτυρες «που δεν υπήρχαν το 2020».

«Μάρτυρες οι οποίοι θα αποδείξουν όλα αυτά που κατατέθηκαν στη μήνυση. Έχουμε μάρτυρες που θα καταθέσουν ότι ο 35χρονος έστελνε και διακινούσε στα social του το συγκεκριμένο βίντεο».

Από τη μεριά του ο κ. Γλύκας απάντησε ότι υπάρχει η αναφορά για επιπλέον μάρτυρες όμως «δεν έχει κληθεί κανείς να καταθέσει. Δεν υπάρχει καμία δικογραφία και καμία άσκηση ποινικής δίωξης».

megatv

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ