Νέα στοιχεία για την εγκατάλειψη του βρέφους στο Χαλάνδρι: Βρέθηκε σημείωμα

Μέσα στο σακ βουαγιάζ πλάτης που ήταν τοποθετημένο το μωρό βρέθηκε και ένα σημείωμα το οποίο έγραφε το όνομα Βασιλική, κατά πάσα πιθανότητα δηλαδή, το όνομα του μωρού.

Το παιδί ήταν κανονικά ντυμένο, με σκούφο, παντελόνι, μπλουζάκι, τυλιγμένο σε μια κουβερτούλα ενώ μέσα στο σάκο υπήρχαν και άλλα ρούχα.
Στο μεταξύ, οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο το οποίο εντόπισαν σε κοντινή απόσταση με την παιδική χαρά στο οποίο απεικονίζεται μια γυναίκα να κρατά στα χέρια της ένα σάκο, όμοιο με αυτόν που ήταν τοποθετημένο το παιδί και εξετάζεται πλέον από τους αστυνομικούς εάν πρόκειται για τη μητέρα του.

Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά της γυναίκας δεν φαίνονται καθώς φοράει κουκούλα και χειρουργική μάσκα.  

Το χρονικό

 Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, στην οδό Βοιωτίας και Ευβοίας στο Χαλάνδρι, υπάλληλος της φρουράς γνωστού πολιτικού προσώπου, που διαμένει στην περιοχή, εντόπισε το εγκαταλελειμμένο βρέφος. 

Ο άνδρας είδε κάποιον να αφήνει ένα ύποπτο σακ βουαγιάζ στο σημείο και να απομακρύνεται, με αποτέλεσμα να του κινήσει αμέσως την περιέργεια. 

Όταν πλησίασε, εντόπισε το σακ βουαγιάζ να είναι μισάνοιχτο. Πλησίασε για να δει τι περιέχει και τότε διαπίστωσε πως μέσα ήταν ένα βρέφος το οποίο κοιμόταν. 

Άμεσα ο άνδρας ειδοποίησε τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι και φρόντισαν ώστε το βρέφος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

Ππρόκειται για κοριτσάκι περίπου δύο μηνών, το οποίο έχει μεταφερθεί στο «Παίδων» και είναι καλά στην υγεία του. 

Πλέον, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν το άτομο που εγκατέλειψε το βρέφος μέσα από κάμερες ασφαλείας. 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ