Μελίσσια: Θρίλερ με Ρουμάνο ‑ Είχε taser και πλαστές αστυνομικές ταυτότητες

Μια υπόθεση – μυστήριο προέκυψε χθες Παρασκευή (21/1) στα Μελίσσια, όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν έναν Ρουμάνο ο οποίος προσποιούνταν πως είναι αστυνομικός.
Όλα έγιναν όταν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον άνδρα μέσα σε ένα μεγάλο μαύρο όχημα. Κρίθηκε ύποπτος και του έκαναν έλεγχο, κατά τον οποίο ο άνδρας τους έδειξε μια ρουμανική ταυτότητα υποστηρίζοντας πως είναι αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών της Ρουμανίας.

Μάλιστα τους έδειξε και το σήμα του, με τους Έλληνες αστυνομικούς να συνεχίζουν τον έλεγχο και στο όχημα, καθώς οι υποψίες δεν είχαν «διαλυθεί».

Κατά τον έλεγχο στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα όπλο taser, αλλά και έναν αστυνομικό φάρο, μια θήκη όπλου και σφαίρες.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια και προέκυψε πως έχει γεννηθεί το 1992 και είναι παντρεμένος με μία Ελληνίδα, γεννηθείσα το 1972, ενώ τα έγγραφα που επέδειξε ήταν πλαστά.

Η ΕΛΑΣ έστειλε σήμα στην Ιντερπόλ για να διαπιστωθεί αν εκκρεμεί κάποια υπόθεση με τον άνδρα, ωστόσο προέκυψε πως δεν απασχολεί τις Αρχές και πλέον το ερώτημα που προσπαθούν να απαντήσουν οι Έλληνες αστυνομικοί, είναι το γιατί ο άνδρας αυτός υποστήριζε πως είναι αστυνομικός.

e-radio

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ