Ιρλανδία: 2 άνδρες κουβάλησαν νεκρό σε ταχυδρομείο για να πάρουν τη σύνταξή του

Έρευνα ξεκίνησε στην Ιρλανδία, έπειτα από αναφορές ότι κάποιοι μετέφεραν το πτώμα ενός άνδρα σε ταχυδρομείο, σε μια προσπάθεια να εισπράξουν τη σύνταξή του.
Σύμφωνα με τoυς Irish Times, το περίεργο περιστατικό ξεκίνησε όταν ένας άνδρας μπήκε στο ταχυδρομείο του Κάρλοου το πρωί της Παρασκευής και ζήτησε να εισπράξει τη σύνταξη εκ μέρους ενός άλλου. Το προσωπικό τον ενημέρωσε ότι ο συνταξιούχος θα έπρεπε να είναι παρών για να δοθούν τα χρήματα.

Ο άνδρας έφυγε και επέστρεψε έπειτα από λίγο, μαζί με άλλους δύο, από τους οποίους ο ένας ήταν περίπου 60 ετών. Οι δύο νεότεροι φαίνεται πως ζήτησαν να δοθεί η σύνταξη του τελευταίου, τον οποίο κατά τα φαινόμενα στήριζαν όρθιο.

Όμως, η υπόθεση προκάλεσε υποψίες στους υπαλλήλους. Όταν άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις, οι δύο νεότεροι έφυγαν και άφησαν εκεί τον «νεκρό». Ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και ασθενοφόρο και διαπιστώθηκε ο θάνατος του εν λόγω άνδρα.

Η αστυνομία ανέφερε ότι διερευνά τις συνθήκες «του «ανεξήγητου θανάτου ηλικιωμένου άνδρα», δίχως να κάνει σχόλια για τα όσα συνέβησαν στο ταχυδρομείο. «Θα γίνει νεκροψία τα αποτελέσματα της οποίας θα καθορίσουν την πορεία της έρευνας», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

 Το RTE μετέδωσε ότι το πρωί της Παρασκευής τηλεφώνησε κάποιος στο ταχυδρομείο και ζήτησε να εισπράξει τη σύνταξη ηλικιωμένου, εκ μέρους του, αλλά ενημερώθηκε ότι έπρεπε να πάει ο ίδιος ο συνταξιούχος.

Λίγο αργότερα έφτασαν δύο άνδρες, με άλλον ένα περίπου 60 ετών, που «κατέρρευσε» στο ταχυδρομείο. Οι αστυνομικοί διερευνούν αν ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός όταν τον πήγαν εκεί, ανέφερε ακόμη το RTE.

e-radio

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ