Δεν έχει τέλος η κόντρα Λιάγκα – Χαϊκάλη – Σκορδά: Έχει γίνει κωμικός στη ζωή του ο Παύλος, λέει ψέματα

Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα στον Παύλο Χαϊκάλη,  τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Την ώρα που ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ξεσπούσε κατά της Φαίης Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας απαντούσε από το Πρωινό για τον αριθμό των θεατών της παράστασης Νικοτιτανικός.

Εμείς δεν είπαμε ποτέ ψέματα. Ψέματα είπε ο κύριος Παύλος Χαϊκάλης. Εμείς καταγράψαμε με την κάμερα έξω από το θέατρο να μην υπάρχει ούτε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ, τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

 Θλίβομαι για τον Παύλο Χαϊκάλη που εξακολουθεί να λέει ψέματα. Δεν είναι ωραίο για έναν άνθρωπο σε αυτή την ηλικία και με αυτή την αξιολογότατη πορεία, είναι από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς, δυστυχώς είναι ωραίο να είμαστε κωμικοί στο θέατρο όχι κωμικοί στη ζωή. Και έχει γίνει κωμικός στη ζωή του ο Παύλος Χαϊκάλης και αυτό είναι το λάθος του, λέγοντας ψέματα. Θλίβομαι. Είναι ψέμα.

Χαϊκάλης ξανά κατά Σκορδά – Λιάγκα: Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι κανονικά

 Ο Παύλος Χαϊκάλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων μίλησε για τον  καβγά με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά πριν από μερικές ημέρες με αφορμή την θεατρική παράσταση του ηθοποιού 

 Εγώ λοιπόν έπρεπε να υπερασπιστώ που κυνηγιέμαι και κοροϊδεύομαι για το άντρας παλαιάς κοπής, να το αποδείξω… Σέβομαι το ότι ήταν μια γυναίκα. Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι. Δεν πρέπει να απολογηθώ; Επί ενάμισι μήνα θίγομαι και διασύρομαι κανονικά. Όλη αυτή η γλωσσοφαγιά γιατί πάω να δουλέψω, τον Θεό σου δηλαδή. Η Φαίη γύρισε και μου έλεγε για το παλαιάς κοπής. Για αυτό το ανέβασα για να εξηγήσω κάποια πράγματα είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

  «Τι ασχολούμαι; Επί ενάμιση μήνα βρίζουν συνέχεια, μας γλωσσοτρώνε με την δουλειά, βρίζουν…η πασιονάρια του Me Too ξαφνικά μου κουνά το δάχτυλο»

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ