Αντίνοος Αλμπάνης: Μέχρι και σήμερα φοβάμαι, τον τρέμω τον θάνατο

Δεν είχα βρει τις ισορροπίες και μου ήταν πολύ νωπό οπότε ήθελα να τελειώσει το κομμάτι των χημειοθεραπειών και μετά να αρχίσω να το επικοινωνώ. Ήταν ελάχιστοι οι άνθρωποι που το ήξεραν

«Ακόμα και γω που είπα ότι θα πιάσω την ζωή από τα μαλλιά και θα την τρέξω, φοβάμαι. Δεν είναι ότι δεν φοβάμαι. Μέχρι και σήμερα φοβάμαι. Τον τρέμω τον θάνατο, τρέμω τις αρρώστιες, τρέμω μην συμβεί κάτι και δεν πάνε καλά τα πράγματα.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στην τηλεόραση του Alpha για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Ο γνωστός ηθοποιός, καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο αλλά και την ανάγκη του να το μοιραστεί με τον κόσμο.

«Είχε καταλάβει πολύ μεγάλο χώρο μέσα μου όλο αυτό το πράγμα και ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Είχα πολύ μεγάλη αγωνία και έγνοια για το πως θα τσουλήσει όλο αυτό και πού θα πάει» αναφέρει ο ηθοποιός.
 
Σχετικά με τη δυσκολία του να επικοινωνήσει την περιπέτειά του με το κοινό αρχικά, είπε «δεν ήξερα στα αλήθεια τι είχα ανάγκη εκείνη την στιγμή περισσότερο. Να έχω ανθρώπους δίπλα μου, οι οποίοι μπορεί να μην είναι ψύχραιμοι και να πρέπει εγώ να τους καθησυχάζω να πρέπει να ανοίξω όλο αυτό και να δεχθώ το χάδι των ανθρώπων».

«Δεν είχα βρει τις ισορροπίες και μου ήταν πολύ νωπό οπότε ήθελα να τελειώσει το κομμάτι των χημειοθεραπειών και μετά να αρχίσω να το επικοινωνώ. Ήταν ελάχιστοι οι άνθρωποι που το ήξεραν», λέει στη συνέχεια.

«Ήταν πολύ λυτρωτικό» όταν τελικά το μοιράστηκε, εξομολογήθηκε.

«Ακόμα και γω που είπα ότι θα πιάσω την ζωή από τα μαλλιά και θα την τρέξω, φοβάμαι. Δεν είναι ότι δεν φοβάμαι. Μέχρι και σήμερα φοβάμαι. Τον τρέμω τον θάνατο, τρέμω τις αρρώστιες, τρέμω μην συμβεί κάτι και δεν πάνε καλά τα πράγματα» συμπλήρωσε ο γνωστός πρωταγωνιστής στην εκπομπή του Alpha.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ