Τάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ξαναπάω

Ο Τάσος Χαλκιάς αναφέρθηκε στην παρουσία του στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, εξηγώντας ποιο ήταν αυτό που τον πείραξε.

Ο, δημοφιλής ηθοποιός καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4,  σημείωσε χαρακτηριστικά: Για να βάλουμε τα πράγματα ακόμα περισσότερο στη θέση τους για το συγκεκριμένο θέμα, ούτε και η συγκεκριμένη κοπέλα φταίει σε κάτι. Θεωρώ ότι ήταν μια συγκυρία μιας κακής στιγμής εκείνο που συνέβη εκείνη την ώρα. Παρατράβηξε όμως από την μία πλευρά, γιατί εγώ δεν το τράβηξα καθόλου και δεν τελείωσε εκεί που έπρεπε να τελειώσει.

«Διαιωνίστηκε ξαφνικά λες και απασχολούσε την Ελλάδα αυτό το πράγμα για πάρα πολύ καιρό»

«Δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάτι ανάμεσα σε δυο ανθρώπους και να μην υπάρχει μέρος ευθύνης και στους δυο. Γνωρίζω όμως πολύ καλά ποιο είναι το μέρος της ευθύνης που μου αναλογεί και δεν είναι 50 – 50. Μόνο αυτό λέω. Ίσως είναι 51% και 49%»

Όταν αναφέρθηκε ότι ίσως πρέπει να ξαναπάει στην εκπομπή της κ. Μαλέσκου, ο ηθοποιός απάντησε «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα», αλλά συνέχισε αστειευόμενος: «Εάν με πάρει τηλέφωνο η ίδια η Ιωάννα και μου πει, «κύριε Χαλκιά γνωρίζω πια ποιος είστε και αν θέλετε να έρθετε να κάνουμε μια συνέντευξη μαζί, χωρίς να σας αρχίσω από το Λαβ Σόρρυ», τότε μπορεί και να ξαναπάω. Αστειεύομαι ελπίζοντας ότι και η Ιωάννα έχει χιούμορ».

Στο σχόλιο ότι μάλλον αυτό που ενόχλησε ήταν ο χαρακτηρισμός «κοριτσάκι μου» ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε: «Αφού είναι κόρη μου. Πόσο χρονών είναι η Ιωάννα ρε παιδιά; Η κόρη μου είναι 34. Δεν είναι κοριτσάκι μου; Τι είναι;»

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ