Αυτοκτόνησε ο Peter Robbins, η φωνή πίσω από τον Τσάρλι Μπράουν

Ο Peter Robbins, ο άνθρωπος που δάνεισε τη φωνή του στον Τσάρλι Μπράουν των Peanuts, αφαίρεσε τη ζωή του στα 65 του χρόνια, όπως μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης.
Ο ατζέντης του Ρόμπινς, Ντίλαν Νόβικ, δήλωσε στο TMZ, πως ο ηθοποιός είχε μπει σε ψυχιατρείο στην Καλιφόρνια, λίγο μετά τα Χριστούγεννα και βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, την τελευταία φορά που μίλησαν τον Ιανουάριο. Ο Πίτερ, όπως ανέφερε του είπε, πως χρειάζεται τις προσευχές του καθώς δεν ένιωθε καλά.

 Το προσωπικό του νοσοκομείου ενθάρρυνε τον Ρόμπινς να μείνει εκεί για μερικές ακόμη εβδομάδες, όμως εκείνος αρνήθηκε και πήρε εξιτήριο στις 18 Ιανουαρίου 2022. Λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρός.

Ο Πίτερ πάλεψε με τη διπολική διαταραχή και ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά, ενώ πέρασε λίγο χρόνο στη φυλακή, για απειλές σε άλλους. Άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος υποστηρίζουν πως σκοπός της ζωής του ήταν να βοηθήσει ανθρώπους που βίωναν παρόμοιες συνθήκες.

Ο Ρόμπινς άρχισε να δανείζει τη φωνή του στον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων του Τσάρλι Μπράουν, το 1963. Έπαιξε επίσης ως guest-star στην κωμική σειρά “Blondie” του 1968 και σε πραγματοποιήσε αρκετές ακόμα εμφανίσεις μέχρι τη δεκαετία του ’70.

e-daily

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ