Μεγάλος Χριστουγεννιάτικος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από τα καταστήματα COSMOS  Καλαμάτας & το Enter Media Group

Μεγάλος Χριστουγεννιάτικος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από τα καταστήματα COSMOS  Καλαμάτας & το Enter Media Group (Έμφασις 91.8 – Life fm 88 – EnterMessinia.gr – EnterMessinia TV).

Tα γνωστά καταστήματα αθλητικής ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ για τον άνδρα την γυναίκα και το παιδί COSMOS Καλαμάτας και τα αγαπημένα σου μέσα δίνουν την δυνατότητα σε ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΟΥΣ να κερδίσουν από μια ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ ΑΞΙΑΣ 30 ΕΥΡΩ ο καθένας για τις αγορές τους.

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1)ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

-Κάλεσε κάθε μέρα στο 27210-91704 σε όλες τις εκπομπές του Έμφασις 91.8 και του Life fm 88

-Άφησε τα στοιχεία σου ( όνομα και τηλέφωνο)

 

2) Διαδικτυακά μέσω FACEBOOK ακολουθώντας τα εξής βήματα:

-Κάνε LIKE στην σελίδα των μέσων μας (Έμφασις 91.8 , Life fm 88 , EnterMessinia.gr ) και την  την σελίδα COSMOS Καλαμάτας στο facebook

-Άφησε το ΣΧΟΛΙΟ σου κάτω από αυτό το post του διαγωνισμού, το οποίο θα βρεις καρφιτσωμένο στα προφίλ των μέσων μας,  ΤΑΓΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΦΙΛΕΣ σου

-ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ το post του διαγωνισμού στο προφίλ σου.

 

3)Διαδικτυακά μέσω INSTAGRAM ακολουθώντας τα εξής βήματα:

-ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ την σελίδα του Enter Media Group (πληκτρολόγησε entermediagroup) και την σελίδα των καταστημάτων COSMOS (cosmos_kalamata) στο Instagram.

-Άφησε το σχόλιο σου κάτω από το post του διαγωνισμού ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΝΤΙΟΝ ΤΡΙΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΦΙΛΕΣ .

Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

Με συνεχή δυναμική παρουσία χρόνων στην αγορά τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας προσφέρουν όλες τις κορυφαίες μάρκες στην αθλητική ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ για τον άνδρα, την γυναίκα και το παιδί. Under Armour, The North Face, Emerson, Nike, Adidas, Reebok, Salomon, Asics, Converse, BodyΤalk, BodyAction και πολλά άλλα κορυφαία brands  σε περιμένουν να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει,  για να σου προσφέρουν τον αθλητικό εξοπλισμό που θα σου δώσει την μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση.
Σε πλήρη ευθυγράμμιση με όλες τις νέες τεχνολογίες  σε παπούτσι, ρούχο και αξεσουάρ και σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό τους , τα καταστήματα  COSMOS προσφέρουν  την απόλυτη εμπειρία εξυπηρέτησης, κερδίζοντας σε αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

H οικογένεια των καταστημάτων COSMOS Καλαμάτας διαθέτει 3 καταστήματα.

Αριστομένους 39 – Καλαμάτα

Ιατροπούλου 20 & Πλατεία Βασ. Γεωργίου – Καλαμάτα

Νέα Είσοδος/OUTLET– Καλαμάτα (το μοναδικό outlet στην περιοχή)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ