Κατάστημα “Free Art” στην Καλαμάτα | Η  τέχνη στην πιο εκφραστική της μορφή

Η τέχνη μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους. Να πάρει πολλές μορφές. Μπορεί να διακοσμήσει, να ξεχωρίσει, να εντυπωσιάσει. Η τέχνη απελευθερώνει συναισθήματα!

Αυτή είναι η νοοτροπία του εργαστηρίου Free Art, η οποία αποτυπώνεται στις χειροποίητες δημιουργίες, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, φτιαγμένες με μεράκι, από υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Μια επίσκεψη στον χώρο του εργαστηρίου θα σας μαγέψει. Τα μοναδικά κοσμήματα, τα διακοσμητικά, τα γλυπτά και τα έργα τέχνης, κατασκευασμένα από επιλεγμένους καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων θα σας εντυπωσιάσουν.

Το εργαστήριο του Free ART αναλαμβάνει  επίσης ειδικές παραγγελίες, οπότε μην διστάσετε να μοιραστείτε τη δική σας ιδέα και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό δώρο για κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο, ή ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό για μια ξεχωριστή στιγμή, όπως για παράδειγμα τον γάμο σας, ή την βάφτιση του παιδιού σας, η κάποια ιδιαίτερη επαγγελματική περίσταση.

Free Art! Αναγνωσταρά 30 και Πανταζοπούλου, Καλαμάτα. 

Τηλέφωνο για πληροφορίες και παραγγελίες : 2721 084254

Βρες το Free Art  σε  Facebook και Instagram (free__a_r_t__ ) 

Επισκεφθείτε και το on line κατάστημα του free Art για τις παραγγελίες σας   

Ειδικά για την περίοδο των γιορτών ευχηθείτε στους αγαπημένους σας με τα πιο καλόγουστα δώρα και υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με τα πιο ιδιαίτερα και μοναδικά χριστουγεννιάτικα γούρια!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ