Στάθης Παναγιωτόπουλος: Όταν αρνήθηκε να βγάλει μπλουζάκι με λόγια παιδεραστή κανίβαλου

Ένα «περίεργο» περιστατικό με πρωταγωνιστή τον πρώην παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλο, το οποίο είχε συμβεί πριν λίγα χρόνια, ήρθε ξανά στη δημοσιότητα. 

Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο 2017, στη Βέροια, σύμφωνα με το laosnews.gr, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε εμφανιστεί σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ της πόλης, μαζί με συμπαρουσιαστή του στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» και παρουσίασαν μουσικό πρόγραμμα.

Τότε ένας από τους θαμώνες του κλαμπ, ο οποίος είναι επώνυμος γιατρός της Βέροιας, παρατήρησε ότι στο μπλουζάκι του παρουσιαστή υπήρχε ένα μήνυμα το οποίο θεώρησε ανατριχιαστικό. 

«I like children, they are tasty (Μου αρέσουν τα παιδιά, είναι νόστιμα)», έλεγε το μήνυμα. 
Πρόκειται για λόγια του διαβόητου Αμερικανό κανίβαλο και βιαστή παιδιών Albert Fish, ο οποίος ισχυριζόταν ότι έχει αποπλανήσει, είχε σκοτώσει και έφαγε περίπου 100 παιδιά σε ένα χρόνο.

Ο γιατρός λοιπόν, που γνώριζε πολύ καλά και το μήνυμα αυτό και τον άνθρωπο που το είπε, ζήτησε δημόσια από τον παρουσιαστή να βγάλει την συγκεκριμένη μπλούζα και να φορέσει κάτι άλλο.

Όμως ο παρουσιαστής δεν ανταποκρίθηκε στην έκκληση του πολίτη και για τον λόγο αυτό κλήθηκε η αστυνομία, χωρίς τελικά να γίνει τίποτα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ