Κορονοϊός: Ήρθε από τη Γερμανία για τις γιορτές, κόλλησε και πέθανε εδώ

Συγκλονίζει η ιστορία 52χρονου μετανάστη στη Γερμανία που επέστρεψε για να περάσει τις γιορτές στην Φλώρινα και κόλλησε κορωνοϊό.
Σοκάρει το γεγονός πως ,κατέληξε την ίδια μέρα που διασωληνώθηκε καθώς αρνιόταν μέχρι τέλους να πάει στο νοσοκομείο.

Σε νοσοκομείο δεν ήθελε να μείνει. Φοβόταν δεν ξέρω τι να πω. Δεν πίστευε στον ιό», λέει ο Χρήστος Αναστασιάδης, αδερφός του 52χρονυο.

Παρά το γεγονός πως τα αδέλφια και ο πατέρας του είναι εμβολιασμένοι, ο ίδιος αρνιόταν κατηγορηματικά να κάνει το εμβόλιο.

Και τον φωνάζαμε και τον μαλώναμε. Το φοβόταν, έλεγε ότι θα μας σκοτώσουν. Και στα τελευταία του στο νοσοκομείο φώναζε ‘βγάλτε με από εδώ θα με σκοτώσουν

Ο 52χρονος, που έμενε μόνιμα στη Γερμανία, θα περνούσε στο χωριό τις γιορτές και θα επέστρεφε στη σύζυγο και τα παιδιά του. Ο κορωνοϊός όμως είχε άλλα σχέδια.

Επί 10 μέρες νοσούσε με κορωνοϊό και το έκρυβε από όλους.

«10 μέρες νοσούσε. Εγώ χτες το έμαθα. Μας έλεγε είμαι καλά είμαι στα τελειώματα και δεν άφηνε κανέναν μας να πάμε σπίτι του».

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 52χρονου που αν και έχει κάνει και τις τρεις δόσεις, δεν μπορούσε να μεταπείσει ούτε τον γιο του ούτε τα τρία εγγόνια του.

«Το εμβόλιο δεν το είχε κάνει. Φοβόταν και τα εγγόνια μου δεν κάνουν, δεν θέλουν».

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο όταν και θα έρθει στην Ελλάδα από τη Γερμανία η σύζυγος με τα τρία παιδιά τους.

Ζευγάρι πέθανε μέσα σε 14 μέρες στη Λαμία
Τρία και τα παιδιά στη Λαμία, που θρηνούν τον χαμό των γονιών τους από κορωνοϊό μέσα σε 14 μέρες.

Πρώτη έφυγε η 52χρονη μητέρα τους η οποία αρνιόταν να εμβολιαστεί παρά τις εκκλήσεις του ΕΚΑΒΙΤΗ ξαδέλφου της για το αντίθετο.

«Ήταν αρνήτρια, δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο, είχε υποκείμενα νοσήματα. Εργάζομαι στο ΕΚΑΒ, είμαι διασώστης. Είχαμε πάρα πολλές φορές κάνει κουβέντα πάνω σε αυτό το επίπεδο και όχι μόνο με τη Μαρία και με όλη την οικογένεια, η οποία είναι μία οικογένεια που δεν ήθελε κανένας να εμβολιαστεί».

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων με τον θάνατο του 57χρονου συζύγου της. Όπως είχε αποκαλύψει στο LIVE NEWS ο ξάδελφός τους, όλη η οικογένεια είχε επηρεαστεί από έναν πνευματικό που τους καθοδηγούσε.

«Υπήρχε ένας πνευματικός ο οποίος τους καθοδηγούσε να μην κάνουν το εμβόλιο. Έστω και έναν να πείσουμε, είναι σημαντικό. Όσο μπορούσα περισσότερο μιλούσα στα παιδιά, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει, είναι τοίχος δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία λογική η οποία να πεις, έχει ένα δίκιο που το λέει, δεν υπάρχει».

«Κήδεψα τον ανεμβολίαστο ξάδελφό μου – Είχε επηρεαστεί από μοναστήρια»
Μια άλλη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίσσεται στην Αττική με μάνα και κόρη να παλεύουν στην εντατική μη γνωρίζοντας πως ο 50χρονος γιος έχασε τη δική του μάχη.

«Δεν πίστευε ούτε σε εμβόλια ούτε ότι υπήρχε κορωνοϊός και τα λοιπά. Του έπεσε το οξυγόνο και ενώ έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο έκατσε στο σπίτι και πέθανε».

Όπως εξηγεί αποκλειστικά στο LIVE NEWS ο ξάδελφός του, οι συγγενείς του είχαν επηρεαστεί από διάφορα μοναστήρια προπύργια των αρνητών.

«Είχε επηρεαστεί από κάποια μοναστήρια. Με το πρόσχημα του πνευματικού δίνουν συμβουλές που δεν πρέπει να δίνουν αυτοί. Κι άντε μέχρι ένα σημείο εντάξει αλλά το να μην πας στο νοσοκομείο αυτό είναι καθαρά αυτοκτονία. Κι γι’ αυτό κάποιοι φταίνε».

Η κηδεία του τελέστηκε με μακρινούς συγγενείς και λιγοστούς φίλους με την μητέρα και την αδερφή του να χαροπαλεύουν στην εντατική.

megatv

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ