Επιθετική η εξάπλωση της μετάλαξης Όμικρον στον καλλιτεχνικό χώρο

Επιθετική η εξάπλωση της μετάλαξης Όμικρον στον καλλιτεχνικό χώρο, με τραγουδιστές και ηθοποιούς να μεταδίδουν τον ιό ο ένας στον άλλον.

Ανάμεσα στους διάσημους που χτύπησε η πανδημία βρίσκεται πλέον και η Δέσποινα Βανδή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα συμπτώματά της μέχρι στιγμής είναι ήπια και έχει μπει ήδη σε καραντίνα, ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ακυρώθηκαν οι συναυλίες της Αποστολίας Ζώης, καθώς βρέθηκε θετική στο κορωνοϊό. Η λαοφιλής τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε ότι παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και προέτρεψε τον κόσμο, αν νιώσει ότι νοσεί να υποβληθεί και σε pcr test μεταξύ των άλλων ελέγχων.

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Αποστόλης Τότσικας. Όπως ενημέρωσε η σύζυγος του Ρούλα Ρέβη με βίντεο που δημοσιοποίησε στο Instagram και δείχνει τα δυο τους παιδιά να παιδιά να παίζουν στο σαλόνι, ο ηθοποιός βρίσκεται απομονωμένος σε δωμάτιο, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των διαγνωστικών τεστ των υπόλοιπων μελών της οικογένειας.

Ανάμεσα στους διάσημους που νοσούν με Covid-19 βρίσκεται και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός επιστρέφοντας από την Κύπρο βρέθηκε θετική και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάλεσε τον κόσμο να εμβολιαστεί καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να προστατευτούν.

Από τον κορωνοϊό δεν γλίτωσε ούτε ο Τίμος Ζαχαράτος. Ο αγαπημένος σεφ της Δανάης Μπάρκας και του πρωινού του MEGA παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.

Θετικός στον κορωνοϊό, διαγνώστηκε και ο γιος του πρωθυπουργού Κυριακού Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος. Παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, περνάει τον χρόνο του στην καραντίνα του σπιτιού του, όπως ανέφερε χαριτολογώντας με ανάρτηση του στο Instagram.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ