Επέτειος Γρηγορόπουλου: Μολότοφ και χημικά στη Θεσσαλονίκη – Επεισόδια στα Εξάρχεια

Επίθεση με ρίψεις μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις εξαπέλυσαν άτομα που συμμετείχαν στην πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το GRtimes, αμέσως μετά το τέλος της πορείας άτομα που συμμετείχαν σε αυτή έριξαν δεκάδες βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που επιτηρούσαν και εκείνοι απάντησαν με χρήση χημικών.

 

Ένταση στο κέντρο της Αθήνας – Φωτιές σε κάδους στα Εξάρχεια

Ένταση στο κέντρο της Αθήνας μετά το τέλος της πορείας μνήμης, για τα 13 χρόνια από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στο κέντρο της Αθήνας
  
Λίγο πριν της 20:00 κομμάτι της πορείας κινήθηκε προς τα Εξάρχεια, με ορισμένους να προκαλούν ζημιές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

 Την ίδια ώρα άγνωστοι έβαλαν φωτιές σε κάδους στην Εμμανουήλ Μπενάκη, φτιάχνοντας με αυτούς πρόχειρα οδοφράγματα, ενώ το ίδιο σκηνικό με κάδους να έχουν παραδοθεί στις φλόγες υπάρχει και στην πλατεία Εξαρχείων.

Ένταση στην πλατεία Εξαρχείων με κάδους να έχουν παραδοθεί στις φλόγεςΠηγή: Newsbomb.gr
    
Σημειώνεται ότι ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, βρίσκονται στην οδό Μπουμπουλίνας, έχοντας περικυκλώσει την ομάδα των κουκουλοφόρων, με τους πρώτους να πραγματοποιούν ρίψεις με πέτρες προς την πλευρά των αστυνομικών οι οποίοι απάντησαν με δακρυγόνα και κρότου λάμψης.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ