Αντώνης Ρέμος – Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ανεβήκαμε με τη Μαρινέλλα στη σκηνή

Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου το Σπίτι με το MEGA υποδέχονται τον Αντώνη Ρέμο και τη Μαρινέλλα, οι οποίοι θα μας χαρίσουν μία λαμπερή παραμονή Χριστουγέννων με τα τραγούδια τους.
Μαζί τους η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, για να δώσει τις δικές της ευχές και να μας παρασύρει με την εξαιρετική φωνή της.

«Έρχεται κάτι που έχει να κάνει με το ελληνικό τραγούδι, με γέλιο, γλέντι και δύο υπέροχες φωνές», είπε η τραγουδίστρια.

Για την ίδια είναι κομβική στιγμή η συνεργασία με αυτούς τους δύο ταλαντούχους ερμηνευτές και νιώθει υπερήφανη που κατάφερε μέσα από τη διαδρομή της να φτάσει στο σημείο να μπορεί να συνυπάρξει με τον Αντώνη Ρέμο και τη Μαρινέλλα επί σκηνής.

Ο Αντώνης Ρέμος θυμάται το απίστευτο τρακ που ένιωθε όταν πρωτοσυναντήθηκε με τη Μαρινέλλα και νιώθει μεγάλη τιμή που συνάντησε τον μεγάλο «μύθο» του ελληνικού τραγουδιού.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που ανεβήκαμε στη σκηνή και είδα το μεγαλείο της να ξεδιπλώνεται μπροστά μου. Αγαπάω όλα της τα τραγούδια».

Μάλιστα, πρόσθεσε πως χαίρεται που συνεργάζεται με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, την οποία χαρακτήρισε ένα ξεχωριστό πλάσμα που έχει κερδίσει με την αξία της την αγάπη του κόσμου.

Ο τραγουδιστής ανυπομονεί να έρθει το νέο έτος και θέλει να πιστεύει πως αυτό που περνάμε με την πανδημία θα τελειώσει εντός του 2022.

Ο Αντώνης Ρέμος έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο NOX με πολύ μεγάλη επιτυχία, κάτι που χαρακτηρίζει ως ένα ταξίδι στις αισθήσεις. Μάλιστα, απάντησε και στις φήμες που τον θέλουν στο Χ-Factor, λέγοντας πως ίσως μπορεί να είναι στην κριτική επιτροπή.

megatv

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ