“Ένας ονειροπόλος δράκος” του Στέλιου Κρητικού στην Καλαμάτα στις 21/11

‘Ενας “ονειροπόλος δράκος” ντύνει το όνειρο του με ζωντανή μουσική, μετατρέποντας μια αληθινή ιστορία σε ένα όμορφο παραμύθι και περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα. Ένας από τους σταθμούς του ταξιδιού του θα είναι και η Καλαμάτα, όπου θα παρουσιασθεί στο Αμφιθέατρο Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας την Κυριακή 21 Νοεμβρίου και μάλιστα σε δύο παραστάσεις, μια στις 11:30 και μια στις 17:00.

Λίγα λόγια για το έργο: Ο ονειροπόλος Δράκος μας αφηγείται την ιστορία-περιπέτεια ενός πατέρα καθώς περιμένει τα δύο του παιδιά να τον επισκεφτούν την ημέρα τον γενεθλίων του. Ακροβατώντας στους ήχους και την μελωδία της μουσικής, μέσα από απρόοπτα συναισθήματα και αναμνήσεις, ο Δράκος του παραμυθιού μας ζει μαζί με όλους τους θεατές την αγωνία να ευχαριστήσει τους πιο συμπαντικούς του φίλους. Παιχνίδια, εικόνες και παραμύθια ξεπηδούν, άλλοτε τυχαία και άλλοτε μέσα απο τις σκέψεις και τις αναμνήσεις του, και ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των παιδιών.
Πρόκειται ουσιαστικά για ένα διαδραστικό θεατρικό έργο που παρασύρει τους μικρούς μας φίλους μετατρέποντας τους σε ενεργούς θεατές, μια τρυφερή παράσταση για την σχέση πατέρα-παιδιού που έρχεται να μας διασκεδάσει, να μας ψυχαγωγήσει, να μας εκπαιδεύσει και να μας συγκινήσει!!!! Είναι μια παιδική παράσταση για όλη την οικογένεια….!!!!

Κείμενο: Στέλιος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βούρος

Μουσική: Βασίλης Παγώνης-Γιάννης Μωραΐτης

Ενορχήστρωση-Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Μωραΐτης

Στίχοι: Στέλιος Κρητικός

Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη

Συμμετέχουν:

Στέλιος Κρητικός

Διονύσης Μπάστας

Antonella Cuellar

Jovani Μπάστας

Χρήστος Θεοδωρόπουλος

Διάρκεια παράστασης 90′

Προπώληση : 8€ – Ταμείο : 10€ (από 2 ετών & άνω)  

*Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας*

Παραγωγή: Θεατρικές Επιχειρήσεις Ε. Μπάστα

Πληροφορίες: 6942 644546

Προπώληση viva.gr

Υποστήριξη : Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ