Ποδηλατικός μαραθώνιος «Δρόμος Ελευθερίας» από την Αγία Λαύρα στην Καλαμάτα

Διακόσια χρόνια απ’ την κήρυξη της Επανάστασης του 1821, διακόσιοι ποδηλάτες θα στείλουν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, σ’ όλη τη Δυτική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο, το μήνυμα της Ελευθερίας, σ’ ένα συμβολικό μαραθώνιο ποδηλατικό αγώνα που τίθεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Οι ποδηλάτες με αφετηρία, την Ιερά και Ιστορική Μονή της Αγίας Λαύρας και με την σύμπραξη έξι Δήμων της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου, θα ξεκινήσουν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, με τελικό προορισμό την πόλη της Καλαμάτας.

Συμμετέχουν οι Δήμοι Καλαβρύτων στην Αχαΐα, Τρίπολης, Γορτυνίας και Μεγαλόπολης στην Αρκαδία και Οιχαλίας και Καλαμάτας, στη Μεσσηνία, με την στήριξη και την πολύτιμη σύμπραξη των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου.

Να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο email του Δήμου Καλαβρύτων dimos@kalavrita.gr, αποστέλλοντας και υπεύθυνη δήλωση νομίμως θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής (ακολουθεί το πλήρες κείμενο).

Θα τεθεί σειρά προτεραιότητας, ώστε οι 200 πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή θα είναι και οι τελικοί συμμετέχοντες.

Πληροφορίες, Ευθύμιος Τζόβολος, τηλ: 6947.944100.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ