Νέος Μεγάλος Διαγωνισμός  από το Enter Media Group και το κατάστημα Παπαλουκάς στην Καλαμάτα

Τώρα που χειμωνιάζει τι καλύτερο για σένα από ένα μοντέρνο, επώνυμο χαλί,  εξαιρετικής ποιότητας, που θα ανανεώσει και θα ζεστάνει τον προσωπικό σου χώρο.
Αυτό έχοντας στο μυαλό τους το Enter Media Group και το κατάστημα Παπαλουκάς στην Καλαμάτα, σου δίνουν την δυνατότητα να διεκδικήσεις  ένα μοναδικό ΕΠΩΝΥΜΟ ΧΑΛΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ διαστάσεων 1.60 Χ 2.30 στο νέο μεγάλο τους διαγωνισμό.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ καλώντας στο 27210-91704 σε όλες τις ζωντανές εκπομπές του Έμφασις 91,8 και του Life Fm 88.

Η Κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Στο κατάστημά Παπαλουκάς στην Καλαμάτα, Αθηνών 87,  θα βρεις μια τεράστια ποικιλία σε χαλιά, χειροποίητα και μηχανής, κιλίμια, κουρτίνες, λευκά είδη, μοκέτες, υφάσματα , διακοσμητικά και είδη σπιτιού. Σε έναν χώρο τριών ορόφων και περίπου 1000 τμ. είναι σίγουρο πως θα βρείς αυτό που ψάχνεις και θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος από τα υπέροχα σχέδια, χρώματα, υλικά και μοτίβα, πάντα σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας.

Το ανθρώπινο δυναμικό, της επιχείρησης είναι πάντα στην διάθεση των ενδιαφερόμενων να  εξυπηρετήσει και να βοηθήσει στην επιλογή. Η εμπειρία στο χώρο, οι ικανοποιημένοι πελάτες, η ειλικρίνεια και η συνέπεια τoυ καταστήματος Παπαλουκάς αποτελούν τον κύριο λόγο της μακροχρόνιας πορείας του στον χώρο του χαλιού.

Κατάστημα Παπαλουκάς , Αθηνών 87 Καλαμάτα 

Τηλέφωνο επικοινωνίας :  27210 23745

Επίσημη σελίδα : www.ppapaloukas.gr  

Facebook : Παπαλουκάς Χαλιά

Instagram papaloukas_ harmony_home

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ