Εργασίες βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας σε Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται σε Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας εργασίες συντήρησης και βελτίωσης αγροτικών οδών. Οι εργασίες υλοποιούνται στο πλαίσιο των ενεργών εργολαβιών για τις Δημοτικές Ενότητες, σε εφαρμογή μελετών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού μελετών 223.200,00€ που αφορούν τις Δημοτικές Ενότητες Άριος, Αρφαρών και Θουρίας.

Τις τελευταίες ημέρες εργασίες εξελίχθηκαν στις Κοινότητες Βελανιδιάς, Βρομόβρυσης, Άγριλου και Αρφαρών.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο οι εργασίες περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, τσιμεντοστρώσεις τμημάτων δρόμων που καταστρέφονται από τα όμβρια ύδατα, κατασκευή επενδεδυμένων και ιρλανδικών τάφρων, μικρά τεχνικά κ.ά.

Τονίζεται ότι οι παρεμβάσεις στο πλαίσιο των εργολαβιών συνεχίζονται, καθώς πρόκειται για έργα κρίσιμα που εξυπηρετούν τις ανάγκες των αγροτών, ειδικά την περίοδο της ελαιοσυγκομιδής. Στην κατεύθυνση αυτή, σύμφωνα με τον κ. Μαστραγγελόπουλο, θα συνδράμουν τις επόμενες ημέρες και δημοτικά μηχανήματα έργου, σε συνεννόηση με τους κατά τόπους Πρόεδρους των Κοινοτήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ