Τροχαίο στη Βουλή: Δύο αυτοκίνητα χτύπησαν τον 69χρονο άστεγο

Δύο αυτοκίνητα χτύπησαν τον άτυχο άντρα που προσπαθούσε να διασχίσει τη Λεωφόρο Αμαλίας, με το θύμα να αφήνει την τελευταία του πνοή στο δρόμο.

Ο άτυχος πεζός προσπαθούσε να περάσει το δρόμο για να φτάσει στο πάνω μέρος της πλατείας Συντάγματος. Αρχικά χτυπήθηκε από ένα ταξί και έμεινε στο δρόμο να κουνάει τα χέρια για βοήθεια. Το πρώτο αυτοκίνητο που ακολουθεί τον αποφεύγει, αλλά το επόμενο τον παρασύρει και κόβει το νήμα της ζωής του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από αστυνομικές πηγές, ο πεζός, που κατά πληροφορίες ήταν ρακοσυλλέκτης, βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα της Λεωφόρου Αμαλίας όταν το ταξί, που κινούνταν με ταχύτητα 60 χιλιομέτρων, τον χτύπησε στην πλάτη και τα πόδια με τον αριστερό καθρέφτη.

Το δεύτερο χτύπημα που στάθηκε μοιραίο ήρθε 8 δευτερόλεπτα μετά, όταν το δεύτερο όχημα δεν είδε τον πεσμένο στο έδαφος άνδρα.

Ασθενοφόρο που κλήθηκε άμεσα στο σημείο, τον μετάφερε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα αφέθησαν ελεύθεροι.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ