Τουρκία: Έσφαξε γυναίκα με σπαθί σαμουράι – Συγκλονίζει το βίντεο

Σοκάρει το βίντεο, από τη σφαγή νεαρής από 28χρονο με σπαθί σαμουράι, σε πεζοδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Ανυποψίαστη περπατούσε στο Ατακσεχίρ της Κωνσταντινούπολης η νεαρή αρχιτεκτόνισσα Μπασάκ Τζενγκίζ , έχοντας βγει μόλις από το ξενοδοχείο της, όταν ο 28χρονος δολοφόνος την ακινητοποίησε και κυριολεκτικά την έσφαξε με γιαταγάνι μήκους 75 εκατοστών.

«Είναι πιο εύκολο να σκοτώσεις μια γυναίκα. Δεν ξέρω το θύμα. Την είδα, την κυνήγησα, έβγαλα το σπαθί από την τσάντα μου και τη μαχαίρωσα 4 φορές», κατέθεσε ο δράστης.

Ο δράστης, που ζούσε μόνος του σε πολυτελές συγκρότημα, συνελήφθη και στην κατάθεσή του είπε πως όταν βγήκε από το σπίτι του είχε αποφασίσει να σκοτώσει μια γυναίκα.

«Μπήξτε ένα μαχαίρι στη γυναίκα σας»

Ο δολοφόνος της νεαρής συνελήφθη στο διαμέρισμά του μετά από έφοδο της αστυνομίας. Στους τοίχους και τα παράθυρα υπήρχαν χαρτιά κολλημένα με ταινία στα οποία ήταν γραμμένα διάφορα κείμενα.

Σ΄ ένα από αυτό, μεταξύ άλλων, έγραφε: «Μπήξτε ένα μαχαίρι στη γυναίκα σας, πυροβολήστε με μια σφαίρα τη γυναίκα σας».

 Στον χώρο βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 15 ξίφη και μαχαίρια, ανάμεσά τους και το σπαθί σαμουράι που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονική επίθεση.

Ο δράστης το είχε καθαρίσει και το είχε πλύνει στο μπάνιο.

 Ο δράστης της επίθεσης σκυμμένος για να μην φαίνεται το πρόσωπό του

Είχε νοσηλευτεί

Οπως διαπιστώθηκε, είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν για 17 ημέρες εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών και έλαβε ψυχολογική υποστήριξη για 5 χρόνια.

Ωστόσο, δεν είχε συμβουλευτεί γιατρό τα τελευταία τρία χρόνια.

Προσοχή σκληρές εικόνες 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ