Τάσος Ξιάρχος: Οργή στο διαδίκτυο εναντίον του – Χλεύασε κοπέλα για τα παραπάνω κιλά της

Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο.

Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα σαν αδύνατος που είσαι να την φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να ‘σαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να ‘σαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη

Ποικίλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο προκάλεσε ο Τάσος Ξιάρχος έπειτα από ανάρτησή του με την οποία έκανε bullying σε κοπέλα με αφορμή την εμφάνισή της. 

Συγκεκριμένα, ο χορογράφος ανέβασε σε story στο Ιnstagram ένα βίντεο στο οποίο ουσιαστικά κορόιδευε τη νεαρή κοπέλα για το σώμα της.

Η κοπέλα που σύντομα αντιλήφθηκε ότι έγινε προϊόν χλευασμού μπροστά στους χιλιάδες ακολούθούς του στο Instagram, δε δίστασε να στείλει το δικό της μήνυμα στον χορογράφο.

Όπως ήταν φυσικό, το περιστατικό προκάλεσε σάλο στα social media, με τους χρήστες του διαδικτύου να κατηγορούν ευθέως τον Τάσο Ξιάρχο για απαράδεκτη συμπεριφορά και bullying

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ