Σοκάρουν οι περιπτώσεις αρνητών που πεθαίνουν – Αποκαλυπτικές συνομιλίες

Σοκαριστικά είναι τα SMS που έστειλε ο επόπτης υγείας στην 50χρονη λίγο πριν πεθάνει από κορονοϊό.
Από αρνητές του κορoνοϊού, αρνητές της ίδιας τους της ζωής.

Ακόμα και μέσα από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, παγιδευμένοι στους ιστούς των συνωμοσιολόγων, απεμπολούν το δικαίωμά τους στη σωτηρία.

Μην δεχθείς να διασωληνωθείς
Μόλις 51 ετών η ανεμβολίαστη γυναίκα που νοσηλευόταν επί 25 ημέρες στο νοσοκομείο Παπανικολάου, έχασε τη ζωή της υπό το βάρος της πίεσης που δεχόταν από γνωστό αρνητή, και ενώ ήδη βρισκόταν μέσα στην εντατική, να μην δεχτεί τη διασωλήνωση.

Κύριε… είμαι Παπανικολάου. Θέλουν να με διασωληνώσουν με οξυγόνο 93 94. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Β πνευμονολογική Παπανικολάου 209 θάλαμος, έγραψε η ασθενής.

Τι έπαθες; Υπέγραψε και φύγε, μη δεχτείς. Δεν μπορούν χωρίς συναίνεση να σου κάνουν τίποτα. Κάλεσε αστυνομία. Υπέγραψε κι ανάλαβε την ευθύνη, της απάντησε.

Ο αυτόκλητος γιατρός, αρνητής της πανδημίας αλλά και της ιατρικής επιστήμης όπως φαίνεται από τα παραπάνω μηνύματα, εργάζεται ως επόπτης υγείας σε κλιμάκιο που διενεργεί ελέγχους τήρησης των μέτρων κατά του κορoνοϊού. Η γυναίκα, φαίνεται πως είχε επίγνωση της επικίνδυνης κατάστασης στην οποία είχε φτάσει ο οργανισμός της.

– Πώς να καλέσω αστυνομία; Αφού είμαι με οξυγόνο. Δεν μπορώ καν να μιλήσω. Κι έχω ανάγκη από οξυγόνο. Κι ο σύζυγος είναι στο Ιπποκράτειο. Κι αυτός με οξυγόνο.

– Γιατί; Αν έχεις τις αισθήσεις σου, υπογράφεις και δε δέχεσαι, αναλαμβάνεις την ευθύνη

Ακόμα και μετά τον θάνατό της, το περιβάλλον της 51χρονης παραμένει αμετανόητο. Όπως η καλόγρια μητέρα της, που επιμένει να πιστεύει ότι δεν έπρεπε να εμβολιαστεί.

Ούτε μία στο εκατομμύριο. Όχι, το εμβόλιο δεν είναι καλό. Ήταν θέλημα Θεού, ο Θεός ήθελε να την πάρει, δήλωσε η μητέρα της θανούσας.

Δραπετεύουν από τα νοσοκομεία
Οι αρνητές ασθενείς του κορoνοϊού έχουν φτάσει ακόμα και στο σημείο να δραπετεύουν, κυριολεκτικά, από τα νοσοκομεία.

Πέταξε ασθενής τα σωληνάκια και έφυγε από το τμήμα. Τον βρήκαμε στα  παγκάκια ημιθανή, τόνισε ο διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που περιθάλπουν αρνητές ασθενείς του covid, έρχονται συχνά αντιμέτωποι με απειλές για μηνύσεις κατά τη διάρκεια των ιατρικών πράξεων.

Έκανα βλακεία. Εμβολιαστείτε
Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με τους οικείους του, ένας 51χρονος οικογενειάρχης από τη Λαμία κατάλαβε ότι το εμβόλιο θα μπορούσε να του έχει σώσει το ζωή. Πρόκειται για πρόεδρο τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας από την περιοχή της Φθιώτιδας, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο των Τρικάλων.

Στην τελευταία του επικοινωνία με τον ξάδελφό του και πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, ζήτησε να προτρέψει όλον τον κόσμο να εμβολιαστεί.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ