Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει τα πάντα! Ο Μαθιός ο φονιάς του Στεφανή

Η Καλλιόπη βλέπει πως ο Μαθιός φέρεται περίεργα τον τελευταίο καιρό και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει, στη σειρά Σασμός. Είναι έτοιμη να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να δει με ποια είναι ο γιος της και τί σχεδιάζει.

Φυσικά, η σκληρή πραγματικότητα θα την κάνει να πέσει από τα σύννεφα. Η Καλλιόπη θα πιάσει στα πράσα τον Μαθιό με την Βασιλική και ο κόσμος της θα καταρρεύσει. Ο γιος της είναι με την χήρα του Στεφανή Σταματάκη!

 Τα συναισθήματα που θα βιώσει, θα είναι ανατριχιαστικά. Τα μάτια της θολώνουν, το μυαλό της κάνει φρικτές σκέψεις. Ο Μαθιός και η Βασιλική συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους, χωρίς να γνωρίζουν τί έχει συμβεί…

Τα κομμάτια του παζλ ενώνονται. Η Καλλιόπη συνειδητοποιεί πως ο Μαθιός ήταν ανέκαθεν ερωτευμένος με τη γυναίκα αυτή, στη σειρά Σασμός. Οι υπεύθυνοι για τη δολοφονία του Στεφανή, ίσως δεν είναι οι Βρουλάκηδες, αλλά το ίδιο της το αίμα.

Η Καλλιόπη υποψιάζεται πως ο γιος της σκότωσε τον Στεφανή, για να μπορέσει να ζήσει τον έρωτά του με την γυναίκα του! Οι σκέψεις αυτές της τρώνε τα σωθικά, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να αναπνεύσει.

Σε συνδυασμό με τους εφιάλτες που βλέπει, με την Ανθούλα πρωταγωνίστρια, η ψυχική της υγεία καταρρέει. Μία ξαφνική λιποθυμία θα την αφήσει αναίσθητη στο δρόμο, με την Μαρίνα Βρουλάκη να την σώζει. Η αμηχανία ανάμεσα σε αυτές τις δύο γυναίκες είναι γεγονός.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ