Νέο βίντεο φουντώνει τα σενάρια για την υγεία του Ερντογάν. Σέρνει τα πόδια του ο σουλτάνος

Ένα νέο βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου εμφανίζει τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να δυσκολεύεται να περπατήσει, σέρνοντας με δυσκολία τα πόδια του. 

Nέο αποκαλυπτικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναζωπυρώνει τα σενάρια για την επισφαλή υγεία του που επανέρχονται διαρκώς.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας έδωσε το παρών σε τελετή στο προεδρικό μέγαρο και καθώς ήταν υποχρεωμένος να παραμείνει όρθιος, φαίνεται πως εξαντλήθηκε…
Ο Ερντογάν εμφανίζεται να σέρνει με δυσκολία τα βήματά του. Το βίντεο που ακολουθεί διακρίνεται πως είναι του τουρκικού κρατικού πρακτορείου Αnadolu.

O Toύρκος πρόεδρος δέχεται όρθιος τις ευχές στην προεδρία από τους πρεσβευτές διαφόρων χωρών. Κάτι που προφανώς τον εξουθένωσε, γεγονός που αποτυπώνεται στον τρόπο που περπατά…

Eδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια, υπάρχει έντονη φημολογία για την υγεία του «σουλτάνου», με τις κινήσεις του ίδιου να επιβεβαιώνουν ότι… κάτι δεν πάει καλά.

Από τα βίντεο που βλέπουν το φως τη δημοσιότητας είναι προφανές ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει με την υγεία του Τούρκου προέδρου.



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ