Ματθίλδη Μαγγίρα: Η κόρη μου έχει υποστεί bullying από καθηγητή…

Μετά από αυτή την κουβέντα άρχισε να κάνει bullying στο παιδί. Δηλαδή, τους έβαζε να κάνουν την άσκηση, έκανε την άσκηση η Λήδα, έκανε ένα λάθος και της φώναζε. Έβαζε άλλο παιδί να το τελειώσει. Αν έκανε το άλλο παιδί λάθος, δεν του φώναζε….

Καλεσμένη στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ2 ήταν η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία μίλησε για το bullying  που υπέστη η κόρη της, από καθηγητή της.

Συγκεκριμένα η Μαθίλδη Μαγγίρα είπε: «Η Λήδα έχει υποστεί bullying από καθηγητή της. Πήγαινε σε μουσικό σχολείο και στην πρώτη γυμνασίου πήρε 17 σε ένα μουσικό μάθημα. Στο δεύτερο είδα πως το 17 έγινε 15 και σκέφτηκα πως κάτι θα είχε να μου πει ο καθηγητής της. Μου λέει «ξέρετε η Λήδα δεν κάνει για αυτό το σχολείο. Καλύτερα να την πάτε σε ένα συμβατικό γιατί δεν είναι ήσυχη στην τάξη». Του απαντώ «ξέρετε ότι έχει απόσπαση συγκέντρωσης; Έχω φέρει κρατικό χαρτί στο γραφείο των καθηγητών και έχει δυναναγνωσία και δισορθογραφία». Και μου λέει τότε πως «αυτά δεν υπάρχουν… δυσλεξίες και τέτοια είναι στο μυαλό σας. Να την πάρετε και να την πάτε σε ένα συμβατικό σχολείο κοντά στη γειτονιά σας». Και εκεί εξαγριώθηκα»».
 
«Μετά από αυτή την κουβέντα άρχισε να κάνει bullying στο παιδί. Δηλαδή, τους έβαζε να κάνουν την άσκηση, έκανε την άσκηση η Λήδα, έκανε ένα λάθος και της φώναζε. Έβαζε άλλο παιδί να το τελειώσει. Αν έκανε το άλλο παιδί λάθος, δεν του φώναζε» ανέφερε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

«Πάω στον διευθυντή του σχολείου. Παίρνω τηλέφωνο στο Υπουργείο Παιδείας. Βρίσκω τη σύμβουλο των μουσικών σχολείων. Ότι έκτιζα με παιδοψυχολόγο και λογοθεραπεία μου το γκρέμισε. Τελικά μας ζήτησε συγγνώμη» κατέληξε.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ