Εμείς κι εμείς: Μαρία Κανελλοπούλου και Μαρία Φιλίππου διηγούνται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη και συγκεκριμένα στη στήλη Vintage Stories απάντησαν η Μαρία Κανελλοπούλου και η Μαρία Φιλίππου. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για την επιτυχημένη σειρά Εμείς κι Εμείς και αποκάλυψαν άγνωστες λεπτομέρειες. 

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς ήμασταν πάρα πολύ αγχωμένοι. Ο καθένας είχε τα δικά του βάσανα. Εμένα με απασχολούσε το γεγονός ότι ποτέ δεν ήξερα ποια είναι η κάμερά μου, που πρέπει να κοιτάξω. Η γειτονιά του Εμείς κι εμείς ήταν εμπνευσμένη από ένα δρόμο της περιοχής του Μετς. Η Δέσποινα Βανδή ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο κορίτσι και πολύ χαμηλών τόνων, είπε αρχικά η Μαρία Κανελλόπουλου.

Η Μαρία Κανελλοπούλου είπε στη συνέχεια: Ο ρόλος της Αντωνίας δημιουργήθηκε από φίλους μου, για αυτό και περιείχε στοιχεία μου. Επειδή είμαι πάρα πολύ φοβητσιάρα, είχαν γράψει δύο επεισόδια όπου εγώ άφηνα σχεδόν τη διαθήκη μου για ένα νύχι. Οι Πόντιοι μας αγάπησαν πάρα πολύ μου φώναζαν Ε, τεμέτερον. Θυμάμαι με πάρα πολύ μεγάλη συγκίνηση όλες τις σκηνές που είχαμε κάνει με τη φίλη μου, Νατάσα Μανίσαλη.

Μια μέρα στο σούπερ μάρκετ μια κυρία μου είπε πολύ περιφρονητικά Μα πώς κυκλοφορείτε έτσι, δε νομίζω ότι η Αντωνία θα το έβαζε αυτό. Ο γιος της Μαρίας Φιλίππου είχε παίξει σε ένα εορταστικό. Δεν έκλαψε καθόλου, παρατηρούσε με μεγάλη περιέργεια και ήταν πολύ σοβαρός. Σε ένα αποκριάτικο γύρισμα, με βαρύ χειμώνα, όπου φορούσαμε κοντομάνικα, εγώ είχα 39 πυρετό, πρόσθεσε επίσης η Μαρία Κανελλοπούλου.

Η Μαρία Φιλίππου είπε από την πλευρά της: Αυτό που θυμάμαι από το πρώτο επεισόδιο είναι το Στέλιο Παύλου να προσπαθεί να με σηκώσει αγκαλιά ως νύφη και να με βάλει στο δωμάτιο. Αγαπούσα πάρα πολύ το ρόλο της Μαρίας.

Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι αποτελούσε το κέντρο όπου μαζευόταν όλη η παρέα. Το Εμείς κι εμείς ήταν η μόνη κωμωδία που κράτησε 4 χρόνια. Στη σειρά ήμουν έγκυος μέχρι και την τελευταία στιγμή των γυρισμάτων, αλλά ήμουν με φίλους και περνούσα καλά

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ