Ελεύθερος ο 20χρονος που παρέσυρε και σκότωσε διανομέα στη Θεσσαλονίκη. Βίντεο ντοκουμέντο

Eλεύθερος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση αφέθηκε ο 20χρονος που οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σκότωσε το βράδυ του Σαββάτου 47χρονο ντελιβερά. συντετριμμένη η οικογένεια του θύματος, αλλά και συνάδελφοί του που συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 20χρονος οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 47χρονο διανομέα στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Ο άδικος θάνατος του 47χρονου πατέρα δύο παιδιών προκάλεσε θλίψη και οργή στους συναδέλφους του που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια.

Η μητέρα του διανομέα συντετριμμένη το μόνο που θέλει είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Έκανε δύσκολη δουλειά το παιδί μου. Του άρεσε όμως πολύ. Εγώ του έλεγα όχι, μην είσαι όλη την ώρα στους δρόμους αλλά αυτό ήθελε. Τι να πω. Είναι δύσκολο για όλους μας. Το παιδί μου ήταν παντρεμένο και αφήνει πίσω του και δυο παιδιά, ένα 19χρονο αγόρι και ένα 16χρονο κορίτσι. Δεν θα τον αφήσουμε έτσι αυτόν που το έκανε

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη 10 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο 47χρονος ντελιβεράς προσπάθησε να στρίψει από την οδό 25ης Μαρτίου στην κεντρική λεωφόρο Γεωργίου Παπανδρέου, έχοντας αναμμένο πράσινο σηματοδότη. Δεν πρόλαβε όμως. Από την άλλη πλευρά ερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα σπορ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής. Χωρίς ίχνος φρεναρίσματος έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο μηχανάκι του άτυχου 47χρονου.

«Ο γιος μου δούλευε χθες βράδυ. Βρέθηκε στο δρόμο του ένας νεαρός, ο οποίος έτρεχε σαν τον παλαβό, πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και στο τρίτο παρέσυρε τον γιο μου. Η μηχανή του έγινε ένα μάτσο σίδερα. Τίποτα δεν έμεινε. Τόσο έντονη, τόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση», δήλωσε η μητέρα του άτυχου άνδρα.

Στη συνέχεια ο 20χρονος προσπάθησε να διαφύγει στα στενά της περιοχής. Όμως λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι λίγα λεπτά μετά το συμβάν η 16χρονη κόρη του ντελιβερά πέρασε από το σημείο. Είδε τη διαλυμένη μηχανή του πατέρα της και μόλις έφθασε στο σπίτι είπε ενστικτωδώς στη μητέρα της ότι κάτι κακό έχει συμβεί.

Με σύνθημα να μπει τέλος στο μεροκάματο του τρόμου, διανομείς πραγματοποιούν από το πρωί συγκεντρώσεις και μηχανοκίνητες πορείες με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 47χρονου συναδέλφου τους.

Βίντεο ντοκουμέντο
Βίντεο ντοκουμέντο από την ξέφρενη πορεία του 20χρονου που παρέσυρε τον διανομέα εξασφάλισε το MEGA. Στο βίντεο φαίνεται πως ο 20χρονος τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, γεγονός που αποδείχθηκε από το τραγικό συμβάν.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ