Δραπετσώνα: Συνελήφθη η 16χρονη που έσβησε τσιγάρο στο μάτι συμμαθήτριά της

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το νέο περιστατικό βία μεταξύ ανήλικων κοριτσιών σε ΕΠΑΛ της Δραπετσώνας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες 16χρονη μαθήτρια έσβησε το τσιγάρο της στο μάτι συμμαθήτριάς της την ώρα του διαλλείματος το πρωί της Τρίτης.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι δύο ανήλικες άρχισαν να διαπληκτίζονται με την 16χρονη να εκνευρίζεται και να σβήνει το τσιγάρο της στο αριστερό μάτι της συμμαθήτριάς της μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων παιδιών.

Η 16χρονη σφάδαζε από τους πόνους, με τον διευθυντή να ενημερώνει αμέσως τη μητέρα της 16χρονης, η οποία φτάνοντας στο σχολείο, αντίκρυσε το παιδί της σε κατάσταση σοκ.

«Το παιδί είναι καλά στην υγεία του. Έχουμε ταραχτεί όλοι», είπε η μητέρα της μαθήτριας.

Αμέσως, η 41 ετών γυναίκα πήρε το παιδί και πήγε στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες.

Μετά την επίθεση που δέχτηκε η 16χρονη, μαζί με τη μητέρα της, κατευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου κατέθεσαν μήνυση κατά της συμμαθήτριά της.

Η 16χρονη δράστης συνελήφθη για απόπειρα σωματική βλάβης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει μετανιώσει για την πράξη της. Ο σύλλογος καθηγητών συγκάλεσε  συμβούλιο το μεσημέρι για να αποφασίσει αν θα αποβληθεί η μαθήτρια.

megatv

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ