Βόλος: Σκότωσε τη νονά του γιατί δεν του έδωσε χρήματα – Σφουγγάρισε για να εξαφανίσει τα ίχνη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 75χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη με 20 μαχαιριές από τον 39χρονο βαφτισιμιό της.
Ένα από τα πιο άγρια φονικά στα ελληνικά χρονικά κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση της 75χρονης στη Νέα Ιωνία βόλου πριν μερικά 24ωρα.

Οι αρχές αργά το απόγευμα του Σαββάτου εντόπισαν την σορό της άτυχης γυναίκας κατακρεουργημένη και από εκείνη τη στιγμή αναζητούν τον δολοφόνο της που είναι ο 39χρονος βαφτισιμιός της.

Δεν του έδωσε χρήματα και την σκότωσε
Την Πέμπτη 4 Νοέμβριου ο 39χρονος πήγε στο σπίτι της νονάς του από την οποία ζητούσε πολύ συχνά αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσά.
Όταν η 75χρονη αρνήθηκε να του δώσει τότε ο βαφτισιμιός της με ένα μαχαίρι και ενώ βρισκόταν στην κουζίνα του διαμερίσματος της επιτέθηκε μαχαιρώνοντας την περισσότερες από 20 φορές σε θώρακα, λαιμό και κοιλιακή χώρα.

Στη συνέχεια ενώ η ηλικιωμένη ξεψύχησε στα χέρια του μετέφερε την σορό στο υπόγειο όπου την έκρυψε σε αποθήκη αλλού διαμερίσματος.

Η αδελφή του θύματος μιλά στο MEGA και ξεσπά. «Που να ξέρω; Δεν ξέρω τίποτα. Απολύτως δεν ξέρω γιατί το έκανε. Αυτή τη στιγμή έχω την Ασφάλεια πάνω. Τέτοιο πράγμα δεν μου είχε πει ποτέ. Διαφορές ξέρετε. Μαλώναμε, αγαπιόντουσαν, έτσι… Τώρα τι να σας πω δεν ξέρω. Ειλικρινά δεν ξέρουμε τον λόγο. Όχι βέβαια, όχι. Δεν το περίμενα. Μας ήρθε ο ουρανός στο κεφάλι μας», δήλωσε.

Σφουγγάρισε για να εξαφανίσει τα ίχνη
Ο 39χρονος μετα την δολοφονία της 75χρονης αποφάσισέ να εξαφανίσει την σορό.

Με μια μονωτική ταινία τύλιξε το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλιού της ηλικιωμένης και έβαλε σακουλές σκουπιδιών στα πόδια του θύματος.

Στη συνέχεια τύλιξε το πτώμα με σεντόνια και κουβέρτες ενώ σφουγγάρισε τον χώρο για να μην υπάρχουν ίχνη από αίματα.

Ο δολοφόνος τηλεφώνησε στη γυναίκα του
Λίγες ώρες μετά την άγρια δολοφονία ο 39χρονος επικοινώνησε με την σύζυγο του στην οποία είπε πως σκότωσε την νονά του επειδή δεν του έδωσε χρήματα. Δεν απάντησε όμως στο που βρίσκεται και αν παραδοθεί στις αρχές.

«Εγώ σκότωσα την νονά μου. Της ζήτησα λεφτά και δεν μου έδωσε. Βρίσκεται στο υπόγειο», είπε στη σύζυγό του.

Στο σπίτι της 75χρονης κατά τη διάρκεια της δολοφονίας της ηλικιωμένης σε άλλο δωμάτιο βρισκόταν ο γιος του θύματος που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν μπορούσε να βοηθηθεί την μητέρα του που έπεσε νεκρή από τα χέρια του βαφτισιμιού της. Ο 39χρονος στο παρελθόν έχει απασχολήσει για υποθέσεις εκβιασμών.

Mega.com

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ