Βρετανία: 67χρονος κακοποιούσε σ@ξουαλικά σορούς στο νοσοκομείο που εργαζόταν

Θέλω να το παραδεχθώ. Ομολογώ τις ασέλγειες αλλά δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Ο 67χρονος Ντέιβιν Φούλερ παραδέχεται ότι έχει ασελγήσει σε δεκάδες άψυχα σώματα γυναικών στο νοσοκομείο που εργαζόταν τα τελευταία 30χρόνια.
Παραδέχεται ότι βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του ενώ κρατούσε και ημερολόγιο με τα ονόματα και τις ηλικίες των θυμάτων του.

Η αποκάλυψη της φρίκης
Ήταν αρχές Δεκεμβρίου του 2020 όταν οι αστυνομικές αρχές του Κεντ μπήκαν στο σπίτι για να συλλάβουν τον 67χρονο Ντέιβιντ Φούλερ για τη δολοφονία 2 κοριτσιών πριν από 34 ολόκληρα χρόνια, της Γουέντι Νέλ 25 ετών και της Κάρολιν Πίρσ 20.

Οδηγήθηκαν στον 67χρονο ηλεκτρολόγο μέσω μιας εξελιγμένης ανάλυσης δειγμάτων DNA. Κανείς όμως δε φανταζόταν τι άλλο θα ανακάλυπταν οι αστυνομικοί.

Εκατομμύρια φωτογραφίες και χιλιάδες βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον ίδιο και άψυχα σώματα αποκάλυψαν την φρίκη. Κατέγραφε τις αποτρόπαιες πράξεις του σε ημερολόγιο.

Ο Ντέιβιντ Φούλερ είχε τη δυνατότητα πρόσβασης στο νεκροτομείο του νοσοκομείου γιατί πολλές φορές χρειαζόταν να κάνει εργασίες συντήρησης. Γνώριζε ότι το προσωπικό έφευγε στις 4 το απόγευμα.

Ο Φούλερ παραδέχθηκε ότι ασέλγησε σε πάνω από 80 σορούς πολλές φορές μαγνητοσκοπώντας τον εαυτό του, οι αστυνομικές Αρχές ωστόσο πιστεύουν ότι τα θύματά του ήταν πολλά περισσότερα και πιθανότατα ξεπερνούν τα 100.

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων
Η μητέρα της Γουέντι είχε πια εγκαταλείψει κάθε ελπίδα να βρεθεί ο δολοφόνος της κόρης της, η μητέρα της Άζρα όμως δε φανταζόταν ποτέ αυτό που συνέβη.

Τον Ιούλιο του 2020 αστυνομικοί χτυπούν την πόρτα της για να της πουν ότι η 20χρονη κόρη της είχε χάσει τη ζωή της πέφτοντας από μια γέφυρα σε ένα δυστύχημα. Έναν χρόνο αργότερα οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν ξανά για να της ανακοινώσουν κάτι σοκαριστικό. Κάποιος είχε ασελγήσει στο άψυχο σώμα της κόρης της.

Οι αποκαλύψεις έχουν σοκάρει ολόκληρο τον κόσμο αλλά πολύ περισσότερο όσους έχασαν τους συγγενείς τους στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Οι Αρχές αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν μια ειδική γραμμή όπου συγγενείς παίρνουν τηλέφωνο για να μάθουν εάν το αγαπημένο τους πρόσωπο είναι μεταξύ των θυμάτων του νεκρόφιλου Ντέιβιντ Φούλερ

megatv

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ