Τετάρτη 13/10 στις 20.00 η παρουσίαση του βιβλίου “Η Χαρά του Δρομέα” του υπερμαραθωνοδρόμου Κων.Καρνάζη

Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου στις 20:00 στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας παρουσιάζεται το βιβλίο του θρυλικού υπερμαραθωνοδρόμου Κωνσταντίνου Καρνάζη με τίτλο Η Χαρά του Δρομέα.

Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσουν οι υπερμαραθωνοδρόμοι Βασίλης Κουμανάκος και Σταυρούλα Μπάκα. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Γεωργία Πουλοπούλου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, καθώς και με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου Bookmark και των γυμναστικών συλλόγων ΣΔΥΜ, Ακρίτας, Μεσσηνιακός και Kalamata Running Project.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας

Η Χαρά του Δρομέα

Είναι ο πιο φημισμένος δρομέας υπεραποστάσεων της εποχής μας. Έχει τρέξει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες, και έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να φορέσουν τα αθλητικά τους παπούτσια και να αρχίσουν το τρέξιμο.

Στη Χαρά του Δρομέα βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Καρνάζη όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί: πιο ανθρώπινο, πιο ευάλωτο, μα και πιο δυνατό ψυχικά από ποτέ. Σε έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες στον κόσμο, στα 100 μίλια των Δυτικών Πολιτειών, καθώς το σώμα του ζητά απεγνωσμένα ξεκούραση, τροφή και νερό, στο μυαλό του δίνει έναν άλλο, εξίσου σκληρό αγώνα, παλεύοντας με τους δαίμονές του. «Αξίζει τόσος πόνος;», «Για πόσο ακόμα θα μπορώ να το κάνω;», «Υπήρξα καλός πατέρας και σύζυγος;». Ο αγώνας τού δίνει όλες τις απαντήσεις και αποκαλύπτει τα ανεκτίμητα δώρα που προσφέρει το τρέξιμο σε κάθε δρομέα, ανεξαρτήτως επιπέδου, από τον αρχάριο μέχρι τον πρωταθλητή.

Για τον Κωνσταντίνο Καρνάζη, δεν έχει σημασία τι πέτυχες χθες, αλλά η ιστορία που γράφεις καθημερινά, με κάθε σου βήμα. Η Χαρά του Δρομέα είναι μια περιπέτεια γεμάτη ενδορφίνες και ταυτόχρονα μια ερωτική επιστολή στο άθλημα από έναν από τους πιο ξακουστούς πρεσβευτές του. Άλλωστε, όπως δηλώνει ο ίδιος:

«Οι αγώνες τελειώνουν. Το τρέξιμο είναι παντοτινό».

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο εδώ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου στις 20:00 στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας. Μια εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας

Υποστήριξη: Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ