«Eyelashes for you» για μάτια που καθηλώνουν | Τώρα και στην Καλαμάτα

Mετά από 5 χρόνια επιτυχίας στην Αθήνα Η «Eyelashes for you» έρχεται τώρα και στην Καλαμάτα, στην οδό Φραντζή 18 στις 20 Οκτωβρίου.

Τοποθέτησή και συντήρηση βλεφαρίδων, σεμινάρια και προϊόντα για επαγγελματίες του χώρου, Cat eye , mega volume lash lift για όλες τις γυναίκες που αγαπούν και φροντίζουν τις βλεφαρίδες τους, είναι κάποιες από τις υπηρεσίες που θα βρεις στο «eyelashes for you» για βλέμμα που ξεχωρίζει από τους καλυτέρους.

Αν πάλι ψάχνεις τον κατάλληλο τρόπο να βγεις στην αγορά εργασίας και να χτίσεις το μέλλον σου στο «eyelashes for you» θα βρεις  ενδιαφέροντα πιστοποιημένα σεμινάρια από ειδικούς. Επίλεξε το καλύτερο από τους καλύτερους γιατί σου αξίζει.

Το «eyelashes for you» φροντίζει και για τους επαγγελματίες του χώρου, αφού στην επίσημη σελίδα του  www.eyelashesforyou.gr μπορείς να βρεις και να παραγγείλεις μεγάλη ποικιλία υλικών και εργαλείων που σχετίζονται με τις βλεφαρίδες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Λίγα λόγια για την επιχείρηση

Η Eyelashes For You ξεκίνησε ως μια δυναμικά αναπτυσσόμενη μονοπρόσωπη εταιρεία eyelashes extensions το 2016. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε όχι απλά να εδραιωθεί ως μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες αλλά να αποκτήσει ηγετική θέση στον τομέα της ομορφιάς στην ελληνική αγορά.

Τα τελευταία τρία χρόνια η Eyelashes For You δραστηριοποιείται εκτός από την εφαρμογή lash extensions  τόσο με την παροχή εκπαιδευτικών σεμιναρίων όσο και με την εμπορία και προώθηση επαγγελματικών ειδών επέκτασης βλεφαρίδων.

Έχοντας ένα ευρύ δίκτυο καταξιωμένων συνεργατών σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι σε θέση να παρέχει τελευταίας τεχνολογίας και άριστης ποιότητας εργαλεία και πρώτες ύλες ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες των Ελληνίδων, σε επαγγελματίες που απαιτούν το καλύτερο για τους πελάτες τους.

Μέσα από μια ευρεία γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων στις πιο ασυναγώνιστες τιμές της αγοράς, το e-shop μας είναι σε θέση να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Δεν είναι τυχαίο που η Eyelashes For You αγγίζει την κορυφή στις προτιμήσεις των lash artists.

Το μυστικό της επιτυχίας:

-Αγάπη για το αντικείμενο

– Σεβασμός  στον πελάτη

– Σκληρή δουλειά.

Αν θες και εσύ μια θέση στον κόσμο της ομορφιάς:

Επίλεξε το καλύτερο!

Μη χάνεις χρόνο!

Επικοινώνησε μαζί μας!

Άρχισε να χτίζεις την αυτοκρατορία σου!

 Κατηγορίες προϊόντων

Best seller

Lash Kit

Αξεσουάρ/Αναλώσιμα

Βλεφαρίδες

Βλεφαρίδες Magnetic box

Λαβίδες

Προϊόντα Βλεφαρίδων

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κεντρικό: Θεοτοκοπούλου 70, Αθήνα

Υποκ/μα: Αμβροσίου Φραντζή 18, Καλαμάτα (πλατεία)

Τηλέφωνο επικοινωνίας  6949974768

Meil: info@eyelashesforyou.gr

Βρες το Eyelashes For You και στο Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ