Elixir Hair Med – εμπειρία , γνώση , εξειδίκευση στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών | Τώρα και στην Καλαμάτα

Αν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα με τα μαλλιά σου, όπως αραίωση, αδυναμιά, τριχόπτωση, η φαλάκρα, αν θες να τονώσεις την εικόνα και την αυτοπεποίθηση σου με υγιή και όμορφα μαλλιά, τότε η επιλογή είναι μονόδρομος και είναι η Elixir Hair Med.

 

”Η Elixir Hair Med ιδρύθηκε το 2021 και αποτελείται από μια πλήρως εξειδικευμένη ιατρική ομάδα στον χώρο των μεταμοσχεύσεων . Η πολυετής εμπειρία της ιατρικής και νοσηλευτικής ομάδας , με διεθνή παρουσία τόσο σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  όσο και σε κλινικές της Μέσης Ανατολής , πλέον θα βρίσκεται και στην περιφέρεια της Πελοποννήσου, με έδρα την Καλαμάτα.

Στόχος της κλινικής Elixir Hair Med είναι να προσφέρει την τεχνογνωσία της και τις υπηρεσίες της στους κατοίκους του νομού Μεσσηνίας -και όχι μόνο – μιας και για πρώτη φορά μια κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών ιδρύεται στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

 

Γιατί να επιλέξεις την Elixir Hair med :

  1. Πολυετής εμπειρία της Ιατρικής ομάδας
  2. Χρήση εξελιγμένων ιατρικών μηχανημάτων
  3. Πιστή ακολουθία πρωτοκόλλων υγιείνης
  4. Εγγύηση φυσικού αποτελέσματος.

Η μέθοδος της μεταμόσχευσης μαλλιών που εμπιστεύεται και χρησιμοποιεί η ιατρική ομάδας της Elixir Hair Med είναι η FUE Advanced Method , τα μοναδικά πλεονεκτήματα της οποίας είναι τα εξής:

-Φυσικό αποτέλεσμά

-90% φύτρωση – εγγυημένο αποτέλεσμα

-Χωρίς ουλές και ράμματα

-‘Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

-Εξατομικευμένη τεχνική

-Εφαρμόσιμη μόνο από Ιατρική Ομάδα

-Αυστηρά πρωτόκολλα διαδικασιών & ασφάλειας για τον ασθενή”

Υπηρεσίες που παρέχει η κλινική  Elixir Hair Med

-Αντιμετώπιση Ανδρογεννητικής αλωπεκείας (παθολογική τριχόπτωση από το τριχωτό της κεφαλής και τελική εκφύλιση των τριχοθυλακίων με αποτέλεσμα την δημιουργία καράφλας )

Αντιμετώπιση τριχόπτωσης

-Δραστική Αντιμετώπιση τριχόπτωσης

 Αν λοιπόν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα με τα μαλλιά σου, που επηρεάζει όχι μόνο την εμφάνιση αλλά και την ψυχολογία σου , τότε αφέσου στα χέρια των ειδικών και αναγεννήσου .

Ακολούθησε την Elixir Hair Med σε Faecebook και Instagram.

Επισκέψου την επίσημη σελίδα της Elixir Hair Med  https://elixirhairmed.com/ για περισσότερες πληροφορίες και κλείσε το ραντεβού σου .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ