Τριφύλλη για Φιλιππίδη: Τον αγαπώ αλλά έπρεπε να του αστράψω δυο χαστούκια

Για τις αιτίες που είναι ο Πέτρος στην φυλακή, όχι, δεν τον λυπάμαι. Κι αν είναι και κάτι που γίνεται κατ’ εξακολούθηση και δεν μπορεί να το ελέγξει, να του βάλουμε και έναν φερετζέ κάπου, σε κάποιο σημείο του κορμιού του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος μου, αυτό δεν αλλάζει. Τα συναισθήματά μου δεν έχουν αλλάξει για εκείνον. Θα μου πεις γιατί δεν πήγα να του αστράψω δυο χαστούκια. Δεν έτυχε να βρεθούμε. Θα το έκανα.

 Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων η Βάσια Τριφύλλη, καλεσμένη στο “Πρω1νό” του ΑΝΤ1 όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Για μένα οι φίλοι μου δεν γκρεμίζονται από τη μία στιγμή στην άλλη. Εγώ απολογούμαι για ό,τι κάνω εγώ. Αν τον έβλεπα θα του έλεγα ότι τον αγαπάω» πρόσθεσε.

«Για τις πράξεις του δεν θα έλεγα τίποτα. Δεν του είπε η γυναίκα του, θα το πω εγώ; Σε ρούμπωσα. Σκάσε κι εσύ τώρα», είπε η Βάσια Τριφύλλη απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Αναφερόμενη στη σύζυγο του Φιλιππίδη, η Βάσια Τριφύλλη τόνισε πως «δεν είπα εγώ ότι θα είναι θριαμβεύτρια και θα κάνει παρέλαση με πανό “ο άντρας μου είναι φοβερός εραστής”, όχι. Το ότι έμεινε και δεν έφυγε της δίνει κι ένα μεγάλο βραβείο από όλους μας. Άντεχα εγώ τέτοιο πράγμα τώρα; Μίλα μωρή Λίτσα»

Και συμπλήρωσε: «Πήγαινε και έδινε αναφορά στη γυναίκα του, πόσες βίασε σήμερα; Μπορεί να μην το ήξερε… Τίποτα να μην πει η Ελπίδα.».

«Για τις αιτίες που είναι ο Πέτρος στην φυλακή, όχι, δεν τον λυπάμαι. Κι αν είναι και κάτι που γίνεται κατ’ εξακολούθηση και δεν μπορεί να το ελέγξει, να του βάλουμε και έναν φερετζέ κάπου, σε κάποιο σημείο του κορμιού του. Εσύ κατάλαβες Λίτσα, φαίνεται, όλοι καταλάβαμε», ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη.

Η Βάσια Τριφύλλι, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, χαρακτήρισε “ατάλαντο” τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν τον εκτιμώ σαν καλλιτέχνη. Εάν με βλέπεις από τις φυλακές, είσαι ατάλαντος, συγγνώμη! Δεν μου αρέσει! Δεν έχω δικαίωμα; Θεατής είμαι κι εγώ» είχε χαρακτηριστικά η Βάσια Τριφύλλη.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ