Συγκλονίζει η Σάνεν Ντόχερτι: Ελπίζω να ενθαρρύνω τον κόσμο να κάνει συχνά εξετάσεις

Είναι όμορφες αυτές οι φωτογραφίες; ΟΧΙ, αλλά είναι αληθινές και η ελπίδα μου είναι ότι, κοινοποιώντας τις, θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε όλοι περισσότερη γνώση και εξοικείωση με το πώς μοιάζει ο καρκίνος. Ελπίζω να ενθαρρύνω τον κόσμο να κάνει μαστογραφίες και συχνές εξετάσεις, να ξεπεράσει τον φόβο του και να αντιμετωπίσει οτιδήποτε μπορεί να βρεθεί μπροστά τους.

Με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, η διάσημη ηθοποιός μοιράζεται στιγμιότυπα από την ωμή αλήθεια της ζωής της. 

Η Σάνεν Ντόχερτι, που δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο από το 2015, μοιράζεται αρκετά συχνά ιστορίες από την καθημερινότητά της αλλά και από τον μεγάλο της Γολγοθά. 

H ίδια μάλιστα αποκάλυψε πέρσι ότι ο καρκίνος επέστρεψε και πως βρίσκεται στο 4ο στάδιο αφότου είχε εισέλθει σε ύφεση το 2017. 
 
Αυτή τη φορά, η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να ξυρίσει το κεφάλι της, καθώς εξαιτίας των χημειοθεραπειών της έπεφταν τα μαλλιά. 

«Όταν ξεκίνησα να κάνω χημειοθεραπεία, προσπάθησα να χρησιμοποιήσω ένα cold cap με την ελπίδα να σώσω τα μαλλιά μου. Ενώ για αρκετούς δουλεύει και είναι απίθανο, δεν δούλεψε για μένα. Τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν όταν τα έλουζα, είχα φαλακρά σημεία και έγινε ακόμη πιο δύσκολο να τα καλύπτω. Τελικά πήρα την απόφαση να ξυρίσω ό,τι απέμεινε. Ήταν μια μάχη. Αγαπούσα τα μαλλιά μου. Με προσδιόριζαν και μου παρείχαν μια κουβέρτα ασφάλειας. Μοιράζομαι μαζί σας την ημέρα που αποφάσισα να ξυρίσω το κεφάλι μου» έγραψε η Σάνεν Ντόχερτι στο Instagram. 

 

Λίγο νωρίτερα, είχε αναρτήσει ακόμα μια συγκλονιστική στιγμή από το δικό της «προσωπικό ταξίδι», όπου μεταξύ άλλων, έγραψε: 

«Είναι όμορφες αυτές οι φωτογραφίες; ΟΧΙ, αλλά είναι αληθινές και η ελπίδα μου είναι ότι, κοινοποιώντας τις, θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε όλοι περισσότερη γνώση και εξοικείωση με το πώς μοιάζει ο καρκίνος. Ελπίζω να ενθαρρύνω τον κόσμο να κάνει μαστογραφίες και συχνές εξετάσεις, να ξεπεράσει τον φόβο του και να αντιμετωπίσει οτιδήποτε μπορεί να βρεθεί μπροστά τους».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ